@Isenea Dieur Has, hocam tekrardan merhaba. Şimdi GitHub'dan Winutil'i indirdim ve PowerShell ile çalıştırdım. Şöyle bir arayüz geldi. Yusuf İpek'in videosunda siyah görünüyordu normalde. Videodakileri yapayım mı yoksa başka bir yöntem mi deneyeyim?

17862448007108407185135638588575.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu anlık Standart olanını yaptım ama uygulama indiremiyor Winget hata veriyor.

İlk driverları yükle, sonra gerekli uygulamaları yüklersin.

Sürücüleri hangilerini ve nereden yükleyebilirim? Şu anlık Bluetooth ve WLAN driverını yükledim. Bluetooth çalıştı ama WLAN yüklediğimde ise Wi-Fi'i silindi sonra onu kaldırdım. Bluetooth driverı yüklü duruyor şu an. Bazı driverları indirdiğimde ise laptop modeli ile uyumsuz oluyor hata veriyor.

Sürücüleri hangilerini ve nereden yükleyebilirim? Şu anlık Bluetooth ve WLAN driverını yükledim. Bluetooth çalıştı ama WLAN yüklediğimde ise Wi-Fi'i silindi sonra onu kaldırdım. Bluetooth driverı yüklü duruyor şu an. Bazı driverları indirdiğimde ise laptop modeli ile uyumsuz oluyor hata veriyor.
Hocam laptopunuzun marka ve modeli ne?

Lenovo Vantage uygulamasını indirip sürücülerinizi kontrol edin. Sürücülerin hepsinin en yeni sürümde olması şart değildir; yeni bir sürüm düzgün çalışmıyorsa, sisteminizle uyumsuz demektir.