Bu bilgisayarınızda problem olduğu anlamına gelmiyor. Açıkçası böyle bir konunun açılmasına bile şaşırdım.
"%TEMP%" klasörü, kullanıcı hesabında çalıştırılan uygulamaların (ve hatta betiklerin) geçici olarak kullandığı, geçici dosyaların yazıldığı bir klasördür.
Dilerseniz tüm uygulamaları ve işlemleri kapattıktan sonra içeriğini tamamen temizleyebilirsiniz. Bir sorun teşkil etmez.
"TEMP" adı, "Temporary" kelimesinden gelir. Bu kelime "Geçici" anlamına gelir. Ayrıca
C:\Windows\Temp yolunda da farklı bir TEMP klasörü bulunur. Linux'de de karşılığı olan klasörün (dizinin) konumu
/tmp/ şeklindedir.
Hayır. Bu dosyalar yazılımlar tarafından okunup yazılmakta. Makine dili içeriğe sahip oldukları için insan dilinde anlaşılamaz karakterler görebilirsiniz. Bu klasörün varlığını lütfen dert etmeyin.
İçiniz rahat edecek ise anlık olarak kendi %TEMP% klasörümü açıp fotoğraf atıyorum. Hatta bende temizleyeceğim.
Eki Görüntüle 123444
Yazılımlar, bu klasörün varlığına ihtiyaç duyar. Hatta ben bile yazdığım yazılımda kullanıyorum. Arşiv açıcı programlar bile (örneğin 7-Zip, WinRAR gibi) bir sıkıştırılmış dosyanın içeriğini bu klasörün altında açabilmektedir.