Silco

Yetkin
Gözüme çarpan birçok indirim var ben daha çok telefon kabu bileklik kayışı gibi ürünler aldım satın alırken vergisini ödeyip alıyorsunuz.
Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın 3.000 TL varan kupon paketi ilk defa uygulamayı indirenler için geçerli.
50 adet standart titanyum kaplamalı HSS çelik matkap ucu seti, 1/1.5/2/2.5/3mm Standard Titanium Coated Hss Steel Drill Bit Set Without Box - Temu United Kingdom
Mini Knife Keychain Holographic Alloy Weapon Key Chain Ring - Temu United Kingdom fade karambit anahtarlık.
Jks Large Extended Gaming Mouse Pad Non slip Rubber Base - Temu United Kingdom 900x400x2mm Jinx mouse pad 257TL.
32'in 1 Hassas Tornavida Seti Mini Manyetik Bitler Kiti Telefon Laptop Mobil Bakım Aracı 68 TL Üçgen Kafalı 32'si 1 Arada Hassas Tornavida Seti, Telefon, Dizüstü Bilgisayar Ve Mobil Tamir Seti Için Paslanmaz Çelik Mini Manyetik Uçlar - İşletme, Sanayi Ve - Temu
7'si 1 Arada Temizlik Kiti, 1pc 7 In 1 Cleaning Kit For Keyboard Earphone Screen Small Cleaning Brush Household Cleaning Tools For Earphone Phone Keycaps Cleaning Crevice Brush Cleaning Supplies Cleaning Tool Back To School Supplies - Cell Phones & Accessories - Temu United Kingdom
1 adet Gitar Şekilli Çinko Alaşımı Şişe Açacağı 35TL Guitar Shape Zinc Alloy Bottle Opener Beer Wine Juice - Temu United Kingdom
İp makası 15TL Çelik Küçük İplik Makası Dikiş Terzi Ev El Kitabı Siyah U-şekilli Makas Kesme Aracı - Ofis & Okul Malzemeleri - Temu Türkiye
USB C DIŞI USB'a Erkek Adaptör, Usb C Female Usb A Male Adapter Type C Usb A Charger Cable - Temu United Kingdom
Cam Küre Güneş Sistemi Anahtarlıkları Hediye Seti 17, 68TL Glass Ball Solar System Keychains Gift Set - Temu United Kingdom
10 Adet Telefon şarj Ve hoparlör Portu Temizleyici Oturma Odası ve Dijital Ekipman için 10 adet Çok Fonksiyonlu - Temu Türkiye

35.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Gözüme çarpan birçok indirim var ben daha çok telefon kabu bileklik kayışı gibi ürünler aldım satın alırken vergisini ödeyip alıyorsunuz.
Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın 3.000 TL varan kupon paketi ilk defa uygulamayı indirenler için geçerli.
50 adet standart titanyum kaplamalı HSS çelik matkap ucu seti, 1/1.5/2/2.5/3mm Standard Titanium Coated Hss Steel Drill Bit Set Without Box - Temu United Kingdom
Mini Knife Keychain Holographic Alloy Weapon Key Chain Ring - Temu United Kingdom fade karambit anahtarlık.
Jks Large Extended Gaming Mouse Pad Non slip Rubber Base - Temu United Kingdom 900x400x2mm Jinx mouse pad 257TL.
32'in 1 hassas tornavida seti mini manyetik bitler kiti telefon laptop mobil bakım aracı 68 TL Üçgen Kafalı 32'si 1 Arada Hassas Tornavida Seti, Telefon, Dizüstü Bilgisayar Ve Mobil Tamir Seti Için Paslanmaz Çelik Mini Manyetik Uçlar - İşletme, Sanayi Ve - Temu
7'si 1 arada temizlik kiti, 1pc 7 In 1 Cleaning Kit For Keyboard Earphone Screen Small Cleaning Brush Household Cleaning Tools For Earphone Phone Keycaps Cleaning Crevice Brush Cleaning Supplies Cleaning Tool Back To School Supplies - Cell Phones & Accessories - Temu United Kingdom
1 adet gitar şekilli çinko alaşımı şişe açacağı 35TL Guitar Shape Zinc Alloy Bottle Opener Beer Wine Juice - Temu United Kingdom
İp makası 15TL Çelik Küçük İplik Makası Dikiş Terzi Ev El Kitabı Siyah U-şekilli Makas Kesme Aracı - Ofis & Okul Malzemeleri - Temu Türkiye
USB C dışı USB'a erkek adaptör, Usb C Female Usb A Male Adapter Type C Usb A Charger Cable - Temu United Kingdom
Cam küre güneş sistemi anahtarlıkları hediye seti 17, 68TL Glass Ball Solar System Keychains Gift Set - Temu United Kingdom
10 adet telefon şarj ve hoparlör portu temizleyici Oturma Odası ve Dijital Ekipman için 10 adet Çok Fonksiyonlu - Temu Türkiye

Eki Görüntüle 59287

Tornavida setini kullanıyorum küçük işler için uygun ve Türkiye de fiyatı daha uygun. 32 İn 1 Tornavida Seti 32 Parça Tornavida Pc Telefon Tamir Seti Fiyatları ve Özellikleri

Nedense buradan bir şey alınca elime ucuz kalite ya da çakma şeyler gelecekmiş gibi hissediyorum.

Her yerde olduğu gibi burada da satıcı önemli fakat AliExpress'de Temu'ya kıyasla müşteri hizmetleri ve desteği daha iyi gibi.