Yiğidowski
Üstün
İyi günler herkese umarım tercih sonuçlarınız istediğiniz gibi çıkmıştır. Maalesef benim için çok kötü. Ben sözele geçmeye ilk karar verdiğimde görsel iletişim tasarımı için çalışmaya başladım. Lisede de bilişim teknolojileri okuduğum ve tasarım yapmayı sevdiğim için. Ama sırf Ankara'da okuyacağım diye seçeneğim azdı. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi yazdım onun arkasına ise halkla ilişkiler yazdım ve maalesef o çıktı. Yıldırım Beyazıt'ı ise baktığımda 1 puan ile kaçırmışım. Keşke sırf Ankara'da okuyacağım diye düşünmeseydim. Başka şehir yazsam örneğin Kocaeli, Sakarya, Bolu gelecekti ama ben Ankara yazdım ve 1 puanla gelmedi. Halkla ilişkiler kazandığımı söylediğimde herkes okuyup ne olacaksın diyor, işsiz kalırsın diyor. Evet doğru da maalesef işsizlik garantili bir bölüm neredeyse. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Ankara konusunda ısrar etmem ise hem imkanları gelişmiş olması hem de ailem çok uzakta okumamı istemiyordu. Şimdi sonuç istemediğim bölümü okuyacağım. Hayalini kurduğum bölümden başka bir bölüm. Kendimi suçluyorum çünkü tercih listesinde yazmadan da biliyordum halkla ilişkilerin böyle bir bölüm olduğunu.
Ayrıca sadece 1 puan ile kaçırmak çok koyuyor insana çok.
Ayrıca sadece 1 puan ile kaçırmak çok koyuyor insana çok.
Son düzenleyen: Moderatör: