Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Güzel duruyor denemek lazım. 
Ben 12V kasa fanının kablolarını kesip yüksek amper (voltaj değil) adaptör bağlamıştım. Az serinletmedi beni.
Bu sandalye olayı çok farklıymış.
Ben 12V kasa fanının kablolarını kesip yüksek amper (voltaj değil) adaptör bağlamıştım. Az serinletmedi beni.
emre259
Uzman
Bu var evde, evet havayı yaysak çok daha başarılı olur ancak bunu katınca nedense sandalye çok daha rahatsız oluyor. Şimdilik aklımda hafif geçirgen sünger katmak var havayı dağıtması için.Güzel mantık.
Bir öneri olarak, fanı sandalyeye yapıştırmasak da bir çıkıntı yapıp fanı oraya yerleştirsek ve biraz daha mesafeli şekilde versek kullanıcıya nasıl olur? Böylece havanın hem direkt vurup da rahatsız etmesini engelleriz, hem de biraz daha yayılacağı için daha fazla alanı serinletmesini sağlayabiliriz.
Tarif etmek istediğim şöyle bir şey;
Eki Görüntüle 156478
Mesela bu sırtlıkta fanı arkadaki lastiklere taksak? (tabi fan takacağımız için onları sert bir çubuk, tahta gibi nesneyle sertleştirmek gerekir)
Full güçte açınca yapıyor valla, o yüzden genelde %20 civarlarında açıyorum yine serinletiyor.
Güncellemeleri bekliyoruz bakalımSizden gördüm vantilatör fanıyla yapmayı deneyeceğim hadi hayırlısı![]()