Garantili cihazlar için genel bakım ücreti yok, garantisiz cihazlar için 1.920 TL ücret alınıyor.Servisin termal bakım için son fiyatı 80$+KDV gibi bir şeydi, eleman parça bozduysa fiyat artabilir tabii.
Detaylar
Kim cevapladı?Bakım sırasında bu tür durumlar yaşanabilir. İşin sonunda ücreti kendi mi ödeyecek yoksa masrafı size mi ödetecek o önemli. Putty+normal bakım 4000TL'de ortalamada normalin bir tık üstü olsa da öyle abartılacak kadar büyük bir rakam değil. Bu işin işçiliği kolay değil, kısa da sürmüyor.
yusufumm07
Üstün
Ben parasında değilim hocam benimle inatlaşması yav zaten 13700HX ısıyla nam yapmış işlemci kalmış beni suçluyor cihazı ilk açan o benim ısıyla derdim yoktu kendisi gaza geldi düşürmek lazım diye düşünemezsin dedim yok illa inat etti cihaz elinde kaldı 19 aydır sorun yaşamamışım çünkü Vector bu 13 nesil işlemci yüksek çalışıyor kullandığı Macun Maxtor gt8Bakım sırasında bu tür durumlar yaşanabilir. İşin sonunda ücreti kendi mi ödeyecek yoksa masrafı size mi ödetecek o önemli. Putty+normal bakım 4000TL'de ortalamada normalin bir tık üstü olsa da öyle abartılacak kadar büyük bir rakam değil. Bu işin işçiliği kolay değil, kısa da sürmüyor.
Büyük ihtimalle anakartı bozdu. İşlemci evet ısınan bir işlemci.Ben parasında değilim hocam benimle inatlaşması yav zaten 13700HX ısıyla nam yapmış işlemci kalmış beni suçluyor cihazı ilk açan o benim ısıyla derdim yoktu kendisi gaza geldi düşürmek lazım diye düşünemezsin dedim yok illa inat etti cihaz elinde kaldı 19 aydır sorun yaşamamışım çünkü Vector bu 13 nesil işlemci yüksek çalışıyor kullandığı Macun Maxtor gt8
Servisi gerekli birimlere şikayet et.
Yetkili servis büyük ihtimalle garantisi varsa iptal eder cihaz açıldığı için.
Garanti yoksa da varsa da cihaz bozulduğu için yüksek meblağlar isteyebilirler.
Çok geçmiş olsun hocam, ben üzüldüm yani o derece.
yusufumm07
Üstün
Şikayet etsem ne olacak? WhatsApp mesajları süreli imiş işlem yaptığı videolar gitmiş kanıtta gitti elden ben engelli olmsam peşini bırakmazdım da git gel yapamam 120 bin liram çöp oldu o ayarda Pc de alamam offf offf.Büyük ihtimalle anakartı bozdu. İşlemci evet ısınan bir işlemci.
Servisi gerekli birimlere şikayet et.
Yetkili servis büyük ihtimalle garantisi varsa iptal eder cihaz açıldığı için.
Garanti yoksa da varsa da cihaz bozulduğu için yüksek meblağlar isteyebilirler.
Çok geçmiş olsun hocam, ben üzüldüm yani o derece.
WhatsApp destek ile görüşmeyi denesen?Şikayet etsem ne olacak? WhatsApp mesajları süreli imiş işlem yaptığı videolar gitmiş kanıtta gitti elden ben engelli olmsam peşini bırakmazdım da git gel yapamam 120 bin liram çöp oldu o ayarda Pc de alamam offf offf
PC belki uygun bir fiyata yapılabilir belki.
Kocaeli'de Alper Karadağ var. X Teknik Servis Google Search
Alper abi işinin ehli birisi, yarın ara sana yardımcı olur diye düşünüyorum.
Keşke Kocaeli'de ilk ona gitseydin.
Alper Karadağ anakart tamiri yapmıyor gitmesi gereken yer teknocom.WhatsApp destek ile görüşmeyi denesen?
PC belki uygun bir fiyata yapılabilir belki.
Kocaeli'de Alper Karadağ var. X Teknik Servis Google Search
Alper abi işinin ehli birisi, yarın ara sana yardımcı olur diye düşünüyorum.
Keşke Kocaeli'de ilk ona gitseydin.
Bir sorması iyi olur genede. Zarar gelmez yani.Alper Karadağ anakart tamiri yapmıyor gitmesi gereken yer teknocom.
Teknocom Ankara'da gösteriyor?
Sorması birşeyi değiştirmeyecek videolarında söylüyor zaten eskiden az çok yapıyordum diye sorabilir zaten orası ayrı. Zaman kaybetmesine gerek yok yani tekno|com Laptop & MacBook Onarım Merkezi (@teknocomlaptoprepair) • Instagram fotoğrafları ve videoları teknocom Kocaeli'nde. Teknocom işinin ehli anakart tamiri konusunda Alper'den daha iyi profesyonel özel bir servis. Youtube'da videolarıda mevcut https://www.youtube.com/@teknocomnotebook.Bir sorması iyi olur genede. Zarar gelmez yani.
Teknocom Ankara'da gösteriyor?
yusufumm07
Üstün
Burayla görüştüm bakım sonrası bozulan cihazlar genelde ciddi arzalanıyor dedi getir dedi göreyim ama çok umutlanma bakalım şansımı deneyeceğim.Sorması birşeyi değiştirmeyecek videolarında söylüyor zaten eskiden az çok yapıyordum diye sorabilir zaten orası ayrı. Zaman kaybetmesine gerek yok yani tekno|com Laptop & MacBook Onarım Merkezi (@teknocomlaptoprepair) • Instagram fotoğrafları ve videoları teknocom Kocaeli'nde.