Dene dostum bakalım ne diyecekler. Eğer bozulmuşsa halledilemezse, aile bireylerinle görüş gidin dava açın o servise. Dava konularında @Şişman Adam ile görüşebilirsin müsaitse kendisi.Burayla görüştüm bakım sonrası bozulan cihazlar genelde ciddi arzalanıyor dedi getir dedi göreyim ama çok umutlanma bakalım şansımı deneyeceğim.
Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Video kanıtları gitmiş pek bir şey çıkmaz kanıtlamam lazım neyle kanıtlayacağım adam babamı dövdürmeye kalkar buranın insanı tuhaf koruyamazsam hepten deliririmDene dostum bakalım ne diyecekler. Eğer bozulmuşsa halledilemezse, aile bireylerinle görüş gidin dava açın o servise. Dava konularında @Şişman Adam ile görüşebilirsin müsaitse kendisi.
@xsharke @lindemann @mortem.dll @Xoulth @utkuversus @Unlishimaide laptopun arzası ortaya çıktı sıvı teması sonucu oksitlenme kısa devre işlemci altına su dolmuş dedi ama damla su dökmedim Şimdi anakart kendi kendine bu arzayı verebilir mi ?Tamir olma ihtimali var dedi siz ne diyorsunuz?
Son düzenleme:
Zaten bakım için verdiğin yer yapmış işte, sen değil ki.Video kanıtları gitmiş pek bir şey çıkmaz kanıtlamam lazım neyle kanıtlayacağım adam babamı dövdürmeye kalkar buranın insanı tuhaf koruyamazsam hepten deliririm
@xsharke @lindemann @mortem.dll @Xoulth @utkuversus @Unlishimaide laptopun arzası ortaya çıktı sıvı teması sonucu oksitlenme kısa devre işlemci altına su dolmuş dedi ama damla su dökmedim Şimdi anakart kendi kendine bu arzayı verebilir mi ?Tamir olma ihtimali var dedi siz ne diyorsunuz?
Su yüzünden olduysa tamiri mümkündür.
Önemli olan, sizin bütçenizi ne kadar etkileyecek.
yusufumm07
Üstün
Ücret ödemeyeceğim usta kendi karşılayacak.Zaten bakım için verdiğin yer yapmış işte, sen değil ki.
Su yüzünden olduysa tamiri mümkündür.
Önemli olan, sizin bütçenizi ne kadar etkileyecek.
Sorun çözüldü gibi.
yusufumm07
Üstün
İhtimal var dedi İnşallah olur yeni cihaz almaktan kurtulurum.
Hocam, masraf yoksa güzel; keza 4080 cihazın yerine karşılık olarak RTX 5070 Ti alman lazım. O da şu an tam performans, Güzel cihazlar var ama fiyatları uçuk.İhtimal var dedi İnşallah olur yeni cihaz almaktan kurtulurum.
Game Garaj R9T 9955HX (104.499 TL) ve Acer Predator (112.×××) gibi.
yusufumm07
Üstün
Evet o aralıkta cihazların fiyatları.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Lenovo Gaming laptoplarda %10 indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi