Rehber Termal macunlar hakkında her şey

Teşekkür ederim, bu polartherm in kıvamı sert mi? Sürerken biraz zorluk çıkartıyor da.

Şahsi deneyimim olmadı ancak kullanıcı deneyimleri, Datasheet, incelemelerde gördüğüm kıvamı ve ıgorslab testleri X10'a göre uygulama kolaylığı olduğunu gösteriyor.
X8 için bu şekilde yazmışlar:

"Favourable entry-level paste at an attractive price and easy to use. Rather unsuitable for Graphics cards and not as durable as the X10 (same base, but lower fill level)."

Biraz fazla sordum kusura bakmayın vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Biraz fazla sordum kusura bakmayın vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Rica ederim, sorun değil. Günde en az bir kişi bana bir konu hakkında soru sormaya geldiği için alışkınım. Rekorum aynı dakika içinde üç kişinin sorununa çözüm bulmak şimdilik

Buradan kaynak aldığım bir bilgi yoktu ki? Metni kendim yazdım. Kavramlar için Wikipedia'yı kullandım.

Kafam cidden karıştı. Igorslab incelemelerini okuduğum bir yer ama yazıyı yazarken kaynak burası değildi.

Son düzenleme:
Buradan kaynak aldığım bir bilgi yoktu ki? Metni kendim yazdım. Kavramlar için Wikipedia'yı kullandım.
Size zaten butun metin buradan alinti demedim, muhtemelen burasidir diye dusundugumu soyledim zira termal macunlari en kapsamli inceleyen abi bu abimiz. Bunun disinda kaynak Wikipedia olsa bile belirtmek iyi olurdu, yoksa metni kendinizin yazdigi zaten belli.

Wikipedia'yı kavramları açıklamak için baktım. Fizik iyi olduğum bir alan olmadığı için oralara bakmam ve bilgimi tazelemem gerekti. Can sıkıntısına birkaç markanın ürünleri alakalı okuduğum bilgiyi farkında olmadan araya sıkıştırmış olabilirim. Ortada bir kaynakça var demek çok zor çünkü deneme/yanılma+okunan bilgiler+datasheet bilgileri vb... Çok şey var. Yazıyı yazdığım sırada mayıs sonuydu. Kaynakça koyacak olsam bile zaten kaynakçam uçtu

Laplediğim işlemcimin üstüne iyi kötü bir macun sürdüm gayet mutluyuz şu an. Uzay sistem olduğundan sağa sola akma derdi de yok. Bi ara soğutucumun alt tabanını da laplemem lazım, girinti çıkıntılar fark ettim onları gidermem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…