Cengiz
Uzman
Chmod komutunun çıktısı yoksa çalıştı demektir. Diğer adıma geç.
Ayrıca NVIDIA sürücünü Linux Mint'in sürücü yükleme aracıyla yüklemen daha doğru olur.
@Cengiz, güncelledim hocam, kusura bakmayın, fotoğrafı görmemiştim.
Hocam yanlış kişiyi etiketliyorsunuz bu arada, bana gelmiyor etiket@Jack işte, hocam Secure Boot engel oluyor sürücüyü kurmama şimdi de, sudoyla yazınca direk kurulum ekranı geldi fakat Secure Boot ayarını kapatamıyorum çünkü BIOS üzerinde bu ayar gözüküyor fakat ellenmiyor yani nasıl anlatayım, ok tuşlarıyla aşağı geliyorum o ayarı atlıyor direkt.
Hocam yanlış kişiyi etiketliyorsunuz bu arada, bana gelmiyor etiketBIOS'a şifre koyup kapatabilirsiniz ayarı.
Hocam BIOS'ta security gibi bir menü olması lazım, direkt secure boot'un altında veya üstünde olur seçenek. İstiyorsanız BIOS'tan security menüsünü çekip atın, tam bir bilgi vereyim.
Dosya ismini dediğim gibi değiştirdiyseniz
sh nvidia.run yazmanız yeterli olacaktır. Ki secure boot'u sorun eden bir uyarı geldiyse bu aşamayı çoktan geçmişsinizdir diye düşünüyorum.Hocam BIOS'ta Security gibi bir menü olması lazım, direkt Secure Boot'un altında veya üstünde olur seçenek. İstiyorsanız BIOS'tan Security menüsünü çekip atın, tam bir bilgi vereyim.
Dosya ismini dediğim gibi değiştirdiyseniz sh NVIDIA. Run yazmanız yeterli olacaktır. Ki Secure Boot'u sorun eden bir uyarı geldiyse bu aşamayı çoktan geçmişsinizdir diye düşünüyorum.
@Cengiz,sudo ./nvidia.runkomudunu dener misiniz?