Termius | Güçlü ve Kolay SSH istemcisi

Ama benim zamanında asıl kullandığım SecureCRT idi.
O da güzelmiş. Ben profesyonel kariyerime 2019'da başladım, çocukluğumda da Core FTP gibi çözümler kullanmıştım profesyonel şeylere ihtiyacım yoktu. Bu yüzden o tarz şeylerin ceremesini çekmedim doğrudan Termius gibi güzel şeylerle başladım.

O da güzelmiş. Ben profesyonel kariyerime 2019'da başladım, çocukluğumda da Core FTP gibi çözümler kullanmıştım profesyonel şeylere ihtiyacım yoktu. Bu yüzden o tarz şeylerin ceremesini çekmedim doğrudan Termius gibi güzel şeylerle başladım.

Genç arkadaşım tabii ki yeni programlar, yeni özellikler gelecek.

Senden neredeyse 20-25 yıl evvel kullanırdım ben bu tür yazılımları.

Başarılar dilerim.

(aha dede gibi konuştum hahahah)

Genç arkadaşım tabii ki yeni programlar, yeni özellikler gelecek.

Senden neredeyse 20-25 yıl evvel kullanırdım ben bu tür yazılımları.

Başarılar dilerim.

(aha dede gibi konuştum hahahah)
Office 2003 ve Frontpage, Core FTP, SwishMax, Macromedia Flash, iFilmEdit, Ulead VideoStudio ve daha niceleri. XP dönemi programları hep :D Ben 5-6 yaşındayken shareware program dağıtan dergi CDlerinden veya ailemin program HDDlerinden hatırlıyorum bunları. Muhtemelen annem yaşındasınız hocam. O 2000'li yıllarda web tasarımcıydı
doggo.png
Ben 23 yaşındayım.

Office 2003 ve Frontpage, Core FTP, SwishMax, Macromedia Flash, iFilmEdit, Ulead VideoStudio ve daha niceleri. XP dönemi programları hep :D Ben 5-6 yaşındayken shareware program dağıtan dergi CDlerinden veya ailemin program HDDlerinden hatırlıyorum bunları. Muhtemelen annem yaşındasınız hocam. O 2000'li yıllarda web tasarımcıydı
doggo.png
Ben 23 yaşındayım.
:)

SSH client ile sunucu mu yönetiyorsun yoksa?

Geri
Yukarı Alt