Detaylar
Kim cevapladı?cerrahpaşalı
Uzman
- Makaleler
- 3
Hocam ben Tetanoz aşısı olmuştum. Ve olduğumdan ilk günden kusmaya başlamıştım. Ama sizi bilmiyorum insandan insana değişir. Ama ben olduğumda gece olmuştu ve ishal, kusma, vs. yani bazı yemeklerden tat bile alamıyordum.Arkadaşlar ayağım kaydı ve dolabın alt yerine vurdum, tırnagim bile çizildi ve kanadı. Resim koyacağım hassas olanlar bakmasın. Fotoğrafı gizleyemedim moderatör yardımcı olabilirse sevinirim.
proyic
Yetkin
- Makaleler
- 2
Hocam ben tetanos aşısı olmuştum. Ve olduğumdan ilk günden kusmaya başlamıştım. Ama sizi bilmiyorum insandan insana değişir. Ama ben olduğumda gece olmuştu ve ishal, kusma, vs. yani bazı yemeklerden tat bile alamıyordum.
Olmasam sıkıntı çıkar mı yani hocam. Şu anlık gidemem ama 24 saate gidin diyor internette.
Aslında biraz kirli ve paslı görünüyor o demir. O yüzden hiç üşenme ve hemen en yakın hastanenin acil bölümüne gidip bu görseli de göstererek doktora sor bu soruyu.
Demir biraz paslı göründüğü için benim için rahat etmezdi.
proyic
Yetkin
- Makaleler
- 2
Aslında biraz kirli ve paslı görünüyor o demir. O yüzden hiç üşenme ve hemen en yakın hastanenin acil bölümüne gidip bu görseli de göstererek doktora sor bu soruyu.
Köydeyim. Dedem gelirse götürmesini söyleyeceğim, fakat arkadaşım git, falan demişti sorayım dedim. Bu arada elimle elledim cizcek bir şey yok ama nasıl bu kadar biraz deriine indi anlamış değilim.
proyic
Yetkin
- Makaleler
- 2
demire benzemiyor plastik gibi ama hocam.Aslında biraz kirli ve paslı görünüyor o demir. O yüzden hiç üşenme ve hemen en yakın hastanenin acil bölümüne gidip bu görseli de göstererek doktora sor bu soruyu.
Şu anda gidicek durum olmadığı için sormak istedim teşekkür ederim bilgilendirme için.Böyle durumlarda tavsiye alınmaz. Sağlık tavsiyeye kapalı bir uzman konusudur. Doktora başvurun o gerekli yönlendirmeyi yapar. Google ve forumlardan sağlığınız üstüne karar almanız bilinçli bir davranış değildir.
proyic
Yetkin
- Makaleler
- 2
orayı bı kaç kez elledim yumruk attım cizicek halde değil yanında yeni dolap var altı sivri o çizmiş olabilir mi?@proyic , Ben pas görüyorum ve demire benziyor. Ama ne olursa olsun, bunun kararını doktor vermeli biz değil.
Köyde olduğunu söylemişsin, kaç yaşındasın? Tek başına hastaneye gidemez misin? Deden dışında sana refakat edecek başka kimse yok mu?
düğünde hepsi 16 yaşındayım, tek kalıyorum evde araba var sürerek gidebilirim fakat bu sefer benim başım yanar.@proyic , Ben pas görüyorum ve demire benziyor. Ama ne olursa olsun, bunun kararını doktor vermeli biz değil.
Köyde olduğunu söylemişsin, kaç yaşındasın? Tek başına hastaneye gidemez misin? Deden dışında sana refakat edecek başka kimse yok mu?
büyük ihtimal burası çizdi yardimlar için teşekkür ederim. pasli olan yer çizme yapısına sahip değil biraz kurcaladım.
Dosya Ekleri
@proyic , Güzel kardeşim öncelikle öyle gidip yumruk atıp veya başka türlü bir şey yapıp başka bir yerini yaralama. Ayrıca madem 16 yaşındasın, sakın o arabayı sürme. Madem düğündeler, illaki bu gece döneceklerdir. Döndüklerinde seni mutlaka hastaneye götürsünler. Deden, annen, baban veya kim ilgilenecek ise seninle, eğer onlar da gereksiz görürlerse mutlaka baskı yap ve hastaneye götürmeleri konusunda ikna et onları.
Tavsiyeleri her zaman doktordan al. Bir şeye gerek olup olmayacağına doktor karar versin.
Tavsiyeleri her zaman doktordan al. Bir şeye gerek olup olmayacağına doktor karar versin.