Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sadece_Emir

Uzman
Yer
Adana
Adana'da genel olarak var zaten bu, dün 2 kişi daha geldi. Birisi Muğla, birisi de Kıbrıs'tan. Onlarda da aynı durum var, ben aşı vurulmadım bende yok. Zaten bir tek genel olarak aşı vurulanlarda var diye duydum genellikle. Sizde var mı bir sorun? Sizce neden olabilir? Daha önce şehir dışından gelen 2 kişi doktora gitmiş, kas yırtılması demişler. Tüm ülkenin mi kasları yırtıldı arkadaş? Sizce neden olabilir, bir bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adana'da genel olarak var zaten bu, dün 2 kişi daha geldi. Birisi Muğla, birisi de Kıbrıs'tan. Onlarda da aynı durum var, ben aşı vurulmadım bende yok. Zaten bir tek genel olarak aşı vurulanlarda var diye duydum genellikle. Sizde var mı bir sorun? Sizce neden olabilir? Daha önce şehir dışından gelen 2 kişi doktora gitmiş, kas yırtılması demişler. Tüm ülkenin mi kasları yırtıldı arkadaş? Sizce neden olabilir, bir bilginiz var mı?
Ha, onu geçtim; COVID geçiren çoğu hastada ömür boyu etki yapabiliyor, hem de çok çok daha fazla olacak şekilde. Aşıya bağlamak yerine buna bağlamayı düşünebilirsiniz mesela.

Aşıların hiçbirisi güvenilir değil, özellikle Corona için olanlar. Babamın zoruyla 3 doz BioNTech oldum. Şimdi yutkunma zorluğu çekiyorum ağzıma su geliyor asitli gibi.
Ne kadar kolay ya; bildiğimiz reflü yan etkilerine aşı yan etkisi deyip hiçbirinin güvenilir olmadığını söylemek? Arkadaşlar, biraz mantıklı düşünün.

Ne kadar kolay ya; bildiğimiz reflü yan etkilerine aşı yan etkisi deyip hiçbirinin güvenilir olmadığını söylemek? Arkadaşlar, biraz mantıklı düşünün.

Her sabah bol margarinli 4 poğaça yanında da kimyasal dolu Nescafe üçü bir arada içip reflü+gastrit reaksiyonunu aşıdan bilen yurdum insanı. Illüminati yer altındaki mahzenlerinde toplanıp Türk milletine reflü yaşatmak için aşı üretmiş.

Her sabah bol margarinli 4 poğaça yanında da kimyasal dolu Nescafe üçü bir arada içip reflü+gastrit reaksiyonunu aşıdan bilen yurdum insanı. Illüminati yer altındaki mahzenlerinde toplanıp Türk milletine reflü yaşatmak için aşı üretmiş.
O kadar komik geliyor ki bana; bir nebze, 9 senedir kanser gibi şeylerle alakalı tedavi gördüğüm için az da olsa bilgim var.

Kardeşim o aşılara yüzde yüz güvenilir diyemezsin. Reflü değil, doktora baktırdım kola içmem, yağlı yemem. Ondan önce yoktu. Kuzenimde bile aynısı, o aşılar güvenliyse neden o kadar dava açıldı? Almanya vs. durduk yere aşıyı neden kötüleyeyim?

Onları yediğimi nereden biliyorsun? Öyle şeyler tüketmem.

2 sene bile sürmeden etkisi gidiyor aşıların. Ben 3 doz oldum covid zamanı hiç hasta olmadım. Ancak bu ocak ayında hastalandım.

Kardeşim o aşılara yüzde yüz güvenilir diyemezsin. Reflü değil, doktora baktırdım kola içmem, yağlı yemem. Ondan önce yoktu. Kuzenimde bile aynısı, o aşılar güvenliyse neden o kadar dava açıldı? Almanya vs. durduk yere aşıyı neden kötüleyeyim?

Onları yediğimi nereden biliyorsun? Öyle şeyler tüketmem.

Davalar acildi da davalardan bir sey cikmadi ki. Dunyada asi karsitligi var zaten bu her zaman vardi. Dava acmak bir kriter veya gosterge degil. Asi dedigimiz kavram olmasaydi bugun hala su ciceginden, kizamiktan insan oluyordu. Ozellikle pandemiyle birlikte beslenme ve spor aliskanliklari degisti insanlarin. Bunlarin etkisi daha fazla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.