anonymuss0
Uzman
FH4 ve FH5 severek oynadım. The Crew Motorfest Deluxe Edition Steam'de %80 indirimle $12.79'a düşmüş. Sizce alınır mı?
FH4 ve FH5 severek oynadım. The Crew Motorfest Deluxe Edition Steam'de %80 indirimle $12.79'a düşmüş. Sizce alınır mı?
Alınır. Çok fazla içerik var. Uzun süre oynarsın.
İnceleme Konu 'The Crew Motorfest'
Selam. Çıkışının üzerinden 10 ay geçmiş Crew Motorfest'i Türkiye'de çok fazla oyuncusu olmadığı için bir inceleme yapmak istedim belki bu seriye karşı olan ön yargılarınızı yıkmanızı sağlar.
FİYAT
Oyun emsallerine göre biraz pahalı ancak bu parayı sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. Steam'den indirimde 800TL'ye satın aldım 2 gün sonrasında Ubisoft'ta 450TL'ye düştü neyse bunun hakkında konuşmak istemiyorum... Oyunu almak için indirimleri beklemenizi tavsiye ederim çok sık indirime giren bir oyun zaten.
OYNANIŞ
Oynanış kısmında tam olarak NFS ve Forza'nın ortasında...
FH5'i sevdiysen, motorfesti sevmeyeceksindir yüksek ihtimal. 60 FPS kiliti, ve FH5'e göre çok daha arcade oyun.
Fizik kısmı bayağı Arcade kalıyor. Bence iyi hissettiriyor fena değil. Ama Forza gibi bekleme. Daha çok NFS gibi.En çok farkı fiziklerinde gördüm sizce iyi midir o kadar Forza oynamış birisi olarak?
FPS sınırını aşmanın bir yolu yok mu?
En çok farkı fiziklerinde gördüm sizce iyi midir o kadar Forza oynamış birisi olarak?
FPS sınırını aşmanın bir yolu yok mu?