anonymuss0

Uzman
FH4 ve FH5 severek oynadım. The Crew Motorfest Deluxe Edition Steam'de %80 indirimle $12.79'a düşmüş. Sizce alınır mı?

Alınır. Çok fazla içerik var. Uzun süre oynarsın.

Alınır. Çok fazla içerik var. Uzun süre oynarsın.

En çok farkı fiziklerinde gördüm sizce iyi midir o kadar Forza oynamış birisi olarak?

FH5'i sevdiysen, motorfesti sevmeyeceksindir yüksek ihtimal. 60 FPS kiliti, ve FH5'e göre çok daha arcade oyun.

FPS sınırını aşmanın bir yolu yok mu?

En çok farkı fiziklerinde gördüm sizce iyi midir o kadar Forza oynamış birisi olarak?

Fizik kısmı bayağı Arcade kalıyor. Bence iyi hissettiriyor fena değil. Ama Forza gibi bekleme. Daha çok NFS gibi.

FPS sınırını bazıları Lossless Scaling kullanarak aşabiliyor ama ben yapamadım.

Fizikleri iyi değil, araçlar çok hızlı hızlanıyor, ve drift hissiyatı iyi değil. Kokpit görünüşü ve yarışları güzel, o tarafa lafım yok. FPS sınırı aşılmıyor. Forza'nın drift hissiyatı ve sürüş hissiyatı hızlanma hissiyatı daha iyi.

Bulanık bir oyun. TAA leşi yüzünden bildiğin bulanık yani kör oluyorsun. 1440p ve üzeri monitör varsa o zaman bu sorun olmayabilir. Zira oyunda upscaling de yok. Geçen gün Epic' den aldım aynı gün iade ettim. Üstelik 174 lira gibi bedava bir fiyata almıştım yine de o kadar rahatsız etti ki dayanamadım. Oynanış anlamında da memun etmedi. Zoraki oyunun sana verdiği araçlarla oynuyorsun önce her etabı. Hepsini bitirince aynı etaplarda istediğin araçlarla oynayabilecekmişim ama cart curt yani. Bir de gece yarışları çok rahatsız edici bloom efekti var her yer neon ışıklı falan, kapatamıyorsun da. Büyük heveslerle edinip birkaç saat içinde hayal kırıklığına dönüştü bende ki bu kadar uzun yazı bile yazdırdı.

Son düzenleme: