Sürprizbozan The Last Of Us dizisindeki aktör Bella Ramsey neden bu kadar eleştiri alıyor?

Hocam gerçekten benzeyenler var ancak bunlar rol yapamıyor, aktör değiller yani. Biraz torpil mevzularının olduğunu duydum ancak asıl önemli olan benzerlikten çok nasıl rol yaptığı değil mi?
Ellie'ye daha çok benzeyen oyuncu adayları da vardı. Rol bu benzersizliği de kurtaramaz. The Last of Us hayranı olarak asla ama asla diziye başlamadım. Bu oyuncu seçimi ile başlamam da. Bilgisayar oyunu ile devam... (Konsolu hiç oynamayı beceremem ama böyle oyuncu seçimi yapan diziyi izlemektense konsol ile oynarım daha iyi.)

Son düzenleme:
Çünkü karaktere BENZEMİYOR.
Sarah ve diğer karakterler çok mu benziyor hocam? Ben neredeyse benzemek konusundaki tüm eleştirilerin Ellie karakterine yapıldığını gördüm. Çoğu karakterin benzemediğini göz önünde bulundurursak bu kadar tepkinin yersiz olduğunu düşünüyorum ben. Ha o çünkü başrol derseniz bir diğer başrol sayılabilecek Abby karakterinin de benzediğini söyleyemeyiz.

Ellie ye benzemiyor çünkü. Alakası yok.

Tanıştırayım. Ellie Williams. Taklitlerinden (taklidi bile olamayanlarından) sakınınız.

Sarah ve diğer karakterler çok mu benziyor hocam?
Diziyi izlememek için kendiniz de sebep sundunuz işte. Yanlışı başka bir yanlış ile kapatmak ne kadar kötü bir fikir.

Önceden bu kadar elestirilmiyordu, 2. sezon çekimlerinde otizmli olduğu belli olunca nefret edildi.

Düşer karakterler ellie kadar ön planda değil veya sırıtmıyor. Abby de keza öyle. Ama ellie ise sayfalarca yazı yazılabilir. Cast karaktere uymuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…