Hocam gerçekten benzeyenler var ancak bunlar rol yapamıyor, aktör değiller yani. Biraz torpil mevzularının olduğunu duydum ancak asıl önemli olan benzerlikten çok nasıl rol yaptığı değil mi?
Ellie'ye daha çok benzeyen oyuncu adayları da vardı. Rol bu benzersizliği de kurtaramaz. The Last of Us hayranı olarak asla ama asla diziye başlamadım. Bu oyuncu seçimi ile başlamam da. Bilgisayar oyunu ile devam... (Konsolu hiç oynamayı beceremem ama böyle oyuncu seçimi yapan diziyi izlemektense konsol ile oynarım daha iyi.)

Son düzenleme:
Sarah ve diğer karakterler çok mu benziyor hocam? Ben neredeyse benzemek konusundaki tüm eleştirilerin Ellie karakterine yapıldığını gördüm. Çoğu karakterin benzemediğini göz önünde bulundurursak bu kadar tepkinin yersiz olduğunu düşünüyorum ben. Ha o çünkü başrol derseniz bir diğer başrol sayılabilecek Abby karakterinin de benzediğini söyleyemeyiz.
1746981341556.webp
1746981231213.webp

Oyunundan sonra dizisine başladım. Biraz yorumlarını okuyayım dedim okumaz olaydım. Herkes bella Ramsey'e laf etmiş bu mu oynayacaktı falan diye. O kadar çok eleştiri almış ki Instagram hesabını kapatmış bella. Ben kızın oyunculuğunu gayet beğendim, insanlar neden bu kadar laf etmiş onu anlamadım. Herkesin ortak noktası tip ama hiç benzemiyor falan diyorlar da zorunda mı abi? Çoğu karakter oyundakine benzemiyor zaten, neden en çok eleştiriyi bella almış anlamış değilim. Sizin görüşleriniz neler?

Ellie ye benzemiyor çünkü. Alakası yok.

Oyunundan sonra dizisine başladım. Biraz yorumlarını okuyayım dedim okumaz olaydım. Herkes Bella Ramsey'e laf etmiş bu mu oynayacaktı falan diye. O kadar çok eleştiri almış ki İnstagram hesabını kapatmış Bella. Ben kızın oyunculuğunu gayet beğendim, insanlar neden bu kadar laf etmiş onu anlamadım. Herkesin ortak noktası tip ama hiç benzemiyor falan diyorlar da zorunda mı abi? Çoğu karakter oyundakine benzemiyor zaten, neden en çok eleştiriyi Bella almış anlamış değilim. Sizin görüşleriniz neler?
Önceden bu kadar elestirilmiyordu, 2. sezon çekimlerinde otizmli olduğu belli olunca nefret edildi.

Sarah ve diğer karakterler çok mu benziyor hocam? Ben neredeyse benzemek konusundaki tüm eleştirilerin ellie karakterine yapıldığını gördüm. Çoğu karakterin benzemediğini göz önünde bulundurursak bu kadar tepkinin yersiz olduğunu düşünüyorum ben. Ha o çünkü başrol derseniz bir diğer başrol sayılabilecek abby karakterinin de benzediğini söyleyemeyiz.Eki Görüntüle 147473Eki Görüntüle 147472

Düşer karakterler ellie kadar ön planda değil veya sırıtmıyor. Abby de keza öyle. Ama ellie ise sayfalarca yazı yazılabilir. Cast karaktere uymuyor işte.