Kendi adıma Bella Ramsey’in Ellie için en uygun seçim olduğunu düşünmüyorum. Oyundaki Ellie’ye hem fiziksel hem de tavır olarak daha yakın biri olabilirdi bence. Tabii oyunculuk kötü değildi ama karakterin orijinal havasını yeterince yansıtamadığını düşünüyorum. Bu benim kişisel görüşüm, yine de emek verdiği için saygı duymak gerek.

Diziyi izlememek için kendiniz de sebep sundunuz işte. Yanlışı başka bir yanlış ile kapatmak ne kadar kötü bir fikir.
Hayır yani söylemek istediğim şey dizi karakterlerin benzemesi olayını pek göz önünde bulundurmamış onu anlatmaya çalışıyorum. O diğer seçimlere katılan Ellie karakterine talip olan kişinin de rolünü beğenmediler belki o da bir ihtimal. Önyargıyla yaklaşmadan diziye şans verirseniz demek istediğimi anlayacaksınız.

Önceden bu kadar elestirilmiyordu, 2. sezon çekimlerinde otizmli olduğu belli olunca nefret edildi.
2.sezon neden o seçildi onu ben de anlamıyorum bu arada. 4 yıl geçiyor aktör hala nasıl aynı kalabiliyor diyor insan gerçekten.

Kötü oyuncu, kötü mimikler, kötü casting, kötü senaryo, kötü makyajcılar, kötü kötü kötü.. Genel olarak diziyle alakalı her şey kötü, Bella da aynı şekilde başarısız. Role uyum sağlamaya çalışmamış, fiziksel olarak Ellie ile alakası yok. Fiziksel ve davranışsal olarak da 20'lerinde bir genç yetişkini andıramıyor, zaten edgy teen misali her saniye saçma saçma pek de senaryoya uymayan çocuksu hareketleri ve küfürleri var. Genel olarak başarısız. 14 yaşındaki Ellie ile katlanılabilir birisi fakat 20 yaşındaki Ellie'ye uymuyor maalesef.

Hayır yani söylemek istediğim şey dizi karakterlerin benzemesi olayını pek göz önünde bulundurmamış onu anlatmaya çalışıyorum. O diğer seçimlere katılan ellie karakterine talip olan kişinin de rolünü beğenmediler belki o da bir ihtimal. Önyargıyla yaklaşmadan diziye şans verirseniz demek istediğimi anlayacaksınız.

Abby karakterini oynayan kız aslında ellie için seçmelerdeydi ancak torpil sağ olsun bella rolü kaptı. Sadece bu bile eleştirmek için bir sebeptir.

Hayır yani söylemek istediğim şey dizi karakterlerin benzemesi olayını pek göz önünde bulundurmamış onu anlatmaya çalışıyorum. O diğer seçimlere katılan Ellie karakterine talip olan kişinin de rolünü beğenmediler belki o da bir ihtimal. Önyargıyla yaklaşmadan diziye şans verirseniz demek istediğimi anlayacaksınız.
Yani tamam da biraz daha oyuncu arayabilirlerdi. Şöyle görmüş geçirmiş, ciddi bir kıza :

1746981814016.webp

Öyle bir oyuncu oldu mu şimdi?