Karakter çok itici geldi bana da oyunu oynamayan biri olarak. Ayrıca dizi de bolca lgbti+ sahne olduğu için de bolca rahatsız oldum şahsen.

Son düzenleyen: Moderatör:
1746985931411.webp

Çünkü benzemiyor.

Karakterlerin neredeyse hiçbiri benzemiyor kız sırf güzel değil diye boş linç yedi saçma.Redditte hele ağır dalga geçiliyor kızla ayıp.
En son sosyal medya hesaplarını kapatıyordu. Kızın güzelliğine laf etmiyoruz, laf ettiğimiz tek şey karakterlerin benzememesi. Çok fazla karakter benzemiyor. Bu olaylar Bella'ya patladı.

En son sosyal medya hesaplarını kapatıyordu. Kızın güzelliğine laf etmiyoruz, laf ettiğimiz tek şey karakterlerin benzememesi. Çok fazla karakter benzemiyor. Bu olaylar Bella'ya patladı.
Abby de benzemiyor Dina da benzemiyor ama o kızlar güzel/çekici oldukları için sorun yok tabi.

Dizideki Ellie ile oyundaki Ellie sadece tipten benzememezlik yapmıyor, bence hiçbir yönüyle oyundaki ve dizideki Ellie birbirine benzemiyor. Mesela direkt olarak karakterleri de benzemiyor, yepyeni bir karaktermiş gibi. Bence asıl sorun rolü Bella'nın oynamasından ziyade dizide yazılan Ellie'nin kötü olması. Bu sorun bir noktada da "çirkin" olan Bella'ya yansıtıldı.

Sövecek kişiler Neil Druckmann'a sövmeli😝

Dina ile Abby'nin casting'ini şahsen aynı kulvara koymayı mantıksız görüyorum. Birbirinden çok farklı iki karakter, Dina'nın baskın bir özelliği yok bile, Isabella Merced'i yanlış bir casting olarak görmek için düz siyahi falan olması lazımdı. Abby'i oynayan Kaitlyn Dever için işler farklı çünkü Abby'nin ana özelliklerinden biri boyu ve cüssesi.

Bence asıl sorun rolü Bella'nın oynamasından ziyade dizide yazılan Ellie'nin kötü olması. Bu sorun bir noktada da "çirkin" olan Bella'ya yansıtıldı.
Bella'ya ilk zamanlarda oyunları oynattırmamışlar zaten, sorulduğunda bana oyunları oynamamamı söylediler diyor. Mabatlarından uydurdukları bir Ellie'yi oynatmak istedikleri açık. Druckmann hem Part 2'nin hem de dizinin gerçek katili, fakat Bella'nın aktris olarak da Ellie gibi zaman zaman göz korkutucu olması gereken bir karakter için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Surat ifadeleri falan inanılmaz kısıtlı.

Abby de benzemiyor dina da benzemiyor ama o kızlar güzel/çekici oldukları için sorun yok tabii.

Abby rolundeki kaitlyn dever secimi insanlari sinirlendirdi. Dalga gecer gibi ellie benzeyen birine abby rolu vermeleri daha beteri cailee Spaeny'in secmelere katilip secilmemesi insanlari galeyana getirdi.
Bellanin zorbalanmasi ve hakarete ugramasi uzucu. Ama bolum basi 70k dolar ucret aliyor. Cok uzulmesin ne olacak.
Insanlara kurban lazimdi.

Bella'ya ilk zamanlarda oyunları oynattırmamışlar zaten, sorulduğunda bana oyunları oynamamamı söylediler diyor. Mabatlarından uydurdukları bir Ellie'yi oynatmak istedikleri açık. Druckmann hem Part 2'nin hem de dizinin gerçek katili, fakat Bella'nın aktris olarak da Ellie gibi zaman zaman göz korkutucu olması gereken bir karakter için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Surat ifadeleri falan inanılmaz kısıtlı.
Kız oyunu oynamamış mı??? Bu oyun üzerine kurulan dizinin ANA KARAKTERİ bile oyunu oynamadıysa, oynattırılmıyorsa hakikaten bir sıkıntı var. Bella'nın yerinde olmak istemezdim açıkçası çok sıkıntılı bir durum.

Kız oyunu oynamamış mı??? Bu oyun üzerine kurulan dizinin ANA KARAKTERİ bile oyunu oynamadıysa, oynattırılmıyorsa hakikaten bir sıkıntı var. Bella'nın yerinde olmak istemezdim açıkçası çok sıkıntılı bir durum.
İlk sezon çekildikten sonra oynamaya başlamış sanırım, tam detayları hakkında bilgim yok. İkinci oyunu oynadı mı, oynamadı mı vesaire. Fakat seçimlere katıldığı vakit oynamamasını istemişler.
Cailee Spaeny'in secmelere katilip secilmemesi insanlari galeyana getirdi.
Buna dair resmi bir kaynak yok bildiğim kadarıyla ama Cailee büyük ihtimalle seçmelere katılmadıysa bile içinden de olsa Ellie olmak istemiştir. Insta'da TLOU post'larını falan beğeniyordu hep.