İlk sezon çekildikten sonra oynamaya başlamış sanırım, tam detayları hakkında bilgim yok. İkinci oyunu oynadı mı, oynamadı mı vesaire. Fakat seçimlere katıldığı vakit oynamamasını istemişler.

Buna dair resmi bir kaynak yok bildiğim kadarıyla ama cailee büyük ihtimalle seçmelere katılmadıysa bile içinden de olsa ellie olmak istemiştir. Instagram'da TLOU post'larını falan beğeniyordu hep.

Mesaleleri yakip adam linclemek icin kaynaga ne gerek var. Ayrica bundan sonra evet secmedik diyemezler. Insanlarin ofkelerini sondurmeleri lazim. Kendi yedikleri haltlar icin Bella'nin kariyeri bitecek.

Bella'nın kariyeri, torpil ile seçilip güzelim TLOU serisinin dizi sürümünü mahfetmeye başladığında bitmişti zaten.
Kız daha 21 yaşında. Önünde uzun yıllar var bittiğini sanmam. Hele bir de rolünün hakkını verdiği bir dizide (bence veriyor) kariyerinin bittiği, biteceği pek söylenecek bir söz değil.

Game of Thrones'da gayet iyiydi. Burada niye olmamış? Çünkü Ellie ile uzaktan yakından alakası yok. Görünüş açısından da fiyasko, kişilik açısından da. Sadece bu da değil.

Dizide maks. 20 dakika gözükecek Sarah karakteri niye zenci yapılmış? Buna da oyunculuk desinler bakalım. Yahu Sarah ya. Küçük bir kız çocuğu olması dışında hiçbir kişiliği yok. Korkup bağırıp ölecek yani daha da görmeyeceğiz. Cidden piyasada sarışın, ortalama bir çocuk oyuncu yok muydu? Ha bir de, teknik olarak Joel siyahi olmadığı için, eşini de siyahi yapmış oldular hiç görmesek de. Peki Joel ve Tommy'e ne demeli? Bariz bir şekilde Texas'ın bağrından kopmuş iki adamın ağır güneyli aksanına bile kasmamış adamlar. Pedro Pascal en azından Joel'ı biraz andırıyor. Ama Tommy'i niye latin yapma gereği gördüler bilmiyorum. Maria da keza rastalı bir siyahi. Ne gerek vardı bu değişikliklere? Yakında Harry Potter dizisi çıkacak ve onu da izlemeyeceğim. Sebepler aynı. Sevilen bütün yapımların içine etmeden durmayacaklar sanırım.

Ben oyunculuğunu bilmiyorum ama Emma Watson olabilirdi, hala ergen, genç kız gibi tipi var yani, ondan. Ayrıca Ellie'ye çok benziyor.

Patatese benzediği için. Alakası yok kanka nasıl linç yemesin.

1747011358007.webp
1747011414549.webp

Kız daha 21 yaşında. Önünde uzun yıllar var bittiğini sanmam. Hele bir de rolünün hakkını verdiği bir dizide (bence veriyor) kariyerinin bittiği, biteceği pek söylenecek bir söz değil.

Kız oyunu oynamamış mı? Bu oyun üzerine kurulan dizinin ana karakteri bile oyunu oynamadıysa, oynattırılmıyorsa hakikaten bir sıkıntı var. Bella'nın yerinde olmak istemezdim açıkçası çok sıkıntılı bir durum.

Madem böyle olacağını biliyordu o zaman rolü almayacaktı. İşte bu yüzden her türlü eleştiri mübahtır.

Ben oyunculuğunu bilmiyorum ama emma watson olabilirdi, hala ergen, genç kız gibi tipi var yani, ondan. Ayrıca Ellie'ye çok benziyor.

Kadın 30 küsur yaşında. İlk sezonda 14 yaşındaki bir kızı nasıl oynasın?

Kadın 30 küsur yaşında. İlk sezonda 14 yaşındaki bir kızı nasıl oynasın?
Emma Watson olmaz zaten ama yaş bir yere kadar tolere edilebilir. Bazı insanlar gerçekten çok genç gözükebiliyorlar. Cailee Spaeny de çekimlerin olduğu zamanlarda 22-23 yaşındaydı. Ama gerçekten çok genç gösteriyor, oynasaydı sırıtmazdı yani. Kaldı ki Ellie'nin seslendirmeni ve aktrisi Ashley Johnson da 29 yaşında 14 yaşındaki bir kızı seslendirebiliyordu. Yani yaşla değil inandırıcılıkla alakası var. Şuanda yaptıkları da tersine oldu. Bella Ramsey hâlâ 14 yaşındaki bir çocuk gibi duruyor.