christopher moltisanti
Uzman
Hocam kusura bakmayın ancak kızda tam abby tipi var. Abby karakterine cuk diye oturduğunu düşünüyorum ben. Kadın da ellie karakterini çok istemiyor olacak ki abby karakterini oynamayı kabul etmiş. İlk sezon bella Ellie'nin o neşeli, eğlenceli ruh halini çok iyi yansıttığını düşünüyorum. Rolünü iyi yapamıyor diyenler olmuş gerçekten neyin kafasındalar anlamıyorum. 2.sezon için belki bunu demeye hakları olabilir ancak ilk sezon için kesinlikle art niyet ararım bu konuda. Elimizde şu an bella var ve yerden yere gömeceğimize biraz da iyi yönlerine bakılması gerektiğini düşünüyorum ben. Nasıl seçildiği, nasıl ettiği bir izleyici olarak beni ilgilendirmez, ilgilendirmemeli.
Buradaki mesele bella ya da kaitlyn değil konu HBO hiçbir şekilde Naughty Dog tarafında ve neil druckmann hak vermedi hocam düşünün eğer ilk sezonu Naughty Dog yapsaydı HBO olmasaydı bella kesinlikle olur diyebilir miydiniz?
Neil druckmann cast seçimleri çok iyiydi hatta muazzam otesi aktörler vardı. Fakat HBO kontratları değiştirerek kendi ajansına bağlı olan oyuncuları seçti. Bella ise HBO ilişkileri çok iyi olan ajansında babası sayesinde rol alabilen biri olduğu için tam bu nedenle linçleniyor.
Son düzenleme: