christopher moltisanti
Uzman
Tartıştığımız çoğu şeyin altından yönetmen çıkıyor aslında ve kimsenin yönetmene laf ettiği yok nedense...
Yukarıda daha önce cevabını vermiştim.
Buradaki mesele bella ya da kaitlyn değil konu HBO hiçbir şekilde Naughty Dog tarafında ve neil druckmann hak vermedi hocam düşünün eğer ilk sezonu Naughty Dog yapsaydı HBO olmasaydı bella kesinlikle olur diyebilir miydiniz?
Neil druckmann cast seçimleri çok iyiydi hatta muazzam otesi aktörler vardı. Fakat HBO kontratları değiştirerek kendi ajansına bağlı olan oyuncuları seçti. Bella ise HBO ilişkileri çok iyi olan ajansında babası sayesinde rol alabilen biri olduğu için tam bu nedenle linçleniyor.
Hakkıyla aldığı bir rol değil madem aldı işinde iyisini yapmak zorunda aması yok hata yok kötü performans hiç yok. 1. sezondaki performasıda pek de iyi değildi fakat 2. sezonda resmen işin ciddiyetini kavramamış. Ve görücezsiniz emmy ödüllerini sırf linç yedi diye kazanıcakki bu sene ondan daha iyi performans gösteren aktörler vardı o ödülü hak edenler vardı ama sırf bella ramsey babası sayesinde o ödülü alacak. Benim nefretim tam olarak bu.
Ve HBO yönetimi son 5 senedir ajansdaki oyuncu seçimlerine bakın herkes aynı projeye seçiliyor HBO değil artık torpilli oyunculuk.
Ek olarak The Witcher dizisi için Netflix 2.5 aylık süren oyuncu adaylık seçimleri yapmıştı ve o adaylar arasında hoollywoodun en önemli aktörleri elendi aralarında Türk oyuncumuz belçim bilgin dahi vardı maalesef kazanamdı. Oyunculuk hak edilir seçilmez.
Son düzenleme: