Haluk Ekrem Özkaya
Başarılı
Bebekam, alırdı nasıl alamazdı Allah aşkına? Lan masum doktorları öldürdü herif? Yav tamam al kızı kucakla götür, doktorları elleme? Zaten asıl olay o, doktorlar silahsız ve savunmasız? al kızı git daha sonra peşine kim düşerse öldür geç ama o oda da doktor ve hemşireler haksız yere öldürüldü.Birine bir şey yapmadan alamazdı. Ellie'yi geri verme gibi bir durumları yoktu. Kızını kaybetmiş bir babanın yıllar sonra bir kızla tanışıp uzun vakitler geçirip onu kendi öz kızı olarak benimsemesi ve onun ölmesini istememesi onu bence dümbük yapmaz ve bence dizide Ellie ne kadar itici olsa da oyunda sempatik bir karakter. Kalan dediklerine hemen hemen katılıyorum senin kadar çok keskin olmamakla beraber. İlk oyunla alakalı tek eleştirim bence Ellie ve Joel ilişkisi daha derin ve biraz daha uzun işlenebilirdi. Ben The Walking Dead oyununda Lee ve Clementine ikilisinin ilişkisinden daha etkilenmiştim. Onun haricinde oyun, hikaye ve karakter seçimleri çok iyiydi. Yılda bir düzenli olarak bitiririm oyunu. İkinci oyun olarak da söylemek istediklerimi söyleyeyim. Hikaye cidden ilk oyuna göre başyapıt. Herkes eleştiriyor fakat sıfır önyargıyla oynansa Abby'i sempatik bulursunuz demiyorum ama kesinlikle ne olursa olsun oyunun sonunda hem Ellie'yi döverken hem de Abby'i döverken kareye spamlamanız gereken yerde spamlayamazsınız. Hikayesi bence mükemmel işlemiş bir oyun ve mekaniklerden bahsetmeye bile gerek yok zaten olabilecek en üst düzeyde.