Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pashaa

Uzman
"The Last Of Us Part I" oyununu oynadım yaklaşık 13-15 saat arası bitirmişimdir.
Şimdi "The Last Of Us Part II" oynamak istedim fakat internette yaptığım araştırmalarda Part II , Part I'den önce çıkmış. Nasıl oluyor bu?

Ayrıca Fitgirl ve Dodi'de Part II yok sebebi nedir?

İlk önce Part 1 sonra Part 2 geldi. Part 2 önce çıkıp part 1 sonra çıkmadı yani.

Part 2, 3 Nisan 2025'te PC'ye çıkış yapacak.

Part 1'in PC versiyonu ise 2023 yılında çıktı.

PC'ye sonradan geldiği için böyle yoksa Part 1 2013 Part 2 ise 2020 yılında PlayStation'a çıktı.

Son düzenleme:
"The Last Of Us Part I" oyununu oynadım yaklaşık 13-15 saat arası bitirmişimdir.
Şimdi "The Last Of Us Part II" oynamak istedim fakat internette yaptığım araştırmalarda Part II , Part I'den önce çıkmış. Nasıl oluyor bu?

TLOU 1 İlk olarak 2013 te çıktı PS3 e sonradan pc ye geldi.
TLOU 2 de pc ye nisan da gelecek.

Sebebi çok basit çünkü oyun daha pc ye çıkmadı. Unofficial bir port olabilir Marvel Spiderman 2 gibi ama official bir port yok şuan Tlou part 2 için.

Buyrun görselleri ekledim.

Dosya Ekleri

• w.webp
    w.webp
    82,4 KB · Görüntüleme: 106
  • w1.webp
    w1.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 102
Cilalanan sürümleri. Aşağıda da görüyorsun, PS3-4-5 için 3 kere cilalandı bu oyun. Çıkış tarihi 2013 ve çıktığında bu görsel kalitede bir oyun değildi. İlk sürümlerine bakıp üzülebilirsin.