Detaylar
Kim cevapladı?DLSS dahil mi? Yoksa DLSS kapalı mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 5
Çok yüksek ihtimalle alırsınız hocam. Dert edilmesi gereken o değil de optimizasyonun nasıl olacağı. Umarım bug'larla, sorunlarla dolu bir oyun olmaz. Ben 30 FPS bile oynamaya razıyım sorunsuz olursa.Klasik sorumu sorayım. RTX 4070 Super Ryzen 5 7600 32 RAM'li sistem de 2K Ultra ayarlar da 70FPS alabilir miyim?
Sistem gereksinimlerinde DLSS falan belirtilmemiş, bu verdiklerini DLSS kapalı olarak varsayıyorum: DLSS kapalı 60-70 alırsınız.
DLSS Açık 85-90 görürüm muhtemelen o zamanÇok yüksek ihtimalle alırsınız hocam. Dert edilmesi gereken o değil de optimizasyonun nasıl olacağı. Umarım bug'larla, sorunlarla dolu bir oyun olmaz. Ben 30 FPS bile oynamaya razıyım sorunsuz olursa.
Sistem gereksinimlerinde DLSS falan belirtilmemiş, bu verdiklerini DLSS kapalı olarak varsayıyorum: DLSS kapalı 60-70 alırsınız.
Çok yüksek ihtimalle alırsınız hocam. Dert edilmesi gereken o değil de optimizasyonun nasıl olacağı. Umarım bug'larla, sorunlarla dolu bir oyun olmaz. Ben 30 FPS bile oynamaya razıyım sorunsuz olursa.
Hocam vallahi TLOU gibi bir oyunu 75+ FPS oynamak çok zevkli olur aylardır bekliyorum, ön siparişe ilk çıktığı gün aldım. Aşık oldum oyuna hayatım da daha önce bu kadar bir oyuna bağımlı olmamıştım, olduğum varsa da GTA san andreastır ama TLOU daha çok seviyorum garip bir yeri var müzikleri olsun çok garip hissediyorum oynarken.
4080 Super ile 4K kurtarıyor hala iyi ne diyelim.
1080p medium için değil hocam, 1440p medium için 3060 istiyor. Ama tabii ki bundan daha iyi bir sistem gereksinimleri bekleniyordu yani pek iyi olmadı.
1080p medium yazıyor?
- Makaleler
- 5
Doğru evet, ilk bakışımda yanlış görmüşüm pardon
MasterKing25
Yetkin
Ayrıca oyunda FSR4 ve (muhtemelen) DLSS4 olacak deniyor. Makale de DLSS4'ten bahsedilmiyor veya göremedim ama NVIDIA'nın DLSS4'ün ilk günden oyunda olacağını onayladığından bahsediliyordu:
www.naughtydog.com
The Last of Us Part II Remastered PC Features, New No Return Content Detailed || Naughty Dog
Learn about the quality-of-life PC, new No Return maps and characters, and more in store.
HDDKullanıyorum
Üstün
Çıksa da oynasak hikayesi için heyecanlıyım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-