Ellie 1

Üyecik
Esenlikler arkadaşlar. Efsane The Last of Us serisinin hangi oyununu tercih edersiniz?
Part I'deki Joel - Ellie'nin hayat verdiği Baba - Kız dinamiği mi, yoksa Part II'de ölen Joel ile onun intikamı için yanıp tutuşan Ellie'nin mücadeleleri mi sizi daha çok içine çekti?

Ayrıca Abby ve Ellie kavgasında sizce kim haklıydı? Joel, Abby'nin babasını öldürdü Ellie, Owen'ı öldürdü. Ancak Abby'de babasının intikamı olarak Joel ve Ellie'nin arkadaşlarını öldürdü.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Oynanış olarak iki oyunda aynı gözümde ancak hikaye olarak bir ikiden çok daha iyi.
İkinin çok eleştirilecek yönü var.

Hikâyeyi, oyuncunun sinirlenmesi için maşa olarak kullanmasıyla Part 2. Farkli bakış açısı vermesi olayı çoğu oyunda yok (saçma tarafları olsa da).
Genel gameplay olarak da aynı şekilde Part 2 piyasa standartının çok üstünde.

Part 1'i neredeyse soluksuz oynadım diyebilirim. Gerek hikayesi gerek oynanışı ve gerekse grafikleri beni oyunun içine çekmişti. Part 2 ise aynı şekilde beni oyunun içine çekemedi. Kaç defa açtım oynamaya niyetlendim biraz oynayıp çıktım. Sanırım part 2'de joel karakterinden farklı karakterleri oynamak hoşuma gitmedi.