Azerbaycan'a neden göstermiyorlar anlamıyorum. Aynısı GoW Ragnarok'te de geçerli, görüntüleyemiyorum Steam üzerinden.

Naughty Dog, her iki Last of Us oyununa da dublaj ve alt yazı ekliyor. Yani ikisinde de mevcut.

Ben part 2 çıktıktan sonra bundle paket bekliyorum. Veya ufakta olsa bir indirim bekliyorum. 50 dolardan direk almasaydın keşke.

Hesabını VPN aracılığıyle Türkiye'ye geçirip o şekilde alışveriş yapabilirsin belki hocam. Üzücü durummuş. Belki key siteleri aracılığıyla alışveriş yapmayı deneyebilirsin ben fanatical ve eneba kullanıyorum.
Hesabını başka ülkeye taşıdığın zaman 3 ay boyunca başka bölgeye geçemiyorsun ama.

1 ve 2'yi oynamadım GameSatış'tan alıp oynayacağım kütüphaneye atmak gereksiz masraf maalesef.

Tabii kişisel bir tercih bir şey diyemeyeceğim. Ben ileride çocuğumada güzel bir kütüphane bırakmak istiyorum o yüzden orijinal oyun almaya ve kendi hesabımda tutmaya özen gösteriyorum.

Hesabını VPN aracılığıyle Türkiye'ye geçirip o şekilde alışveriş yapabilirsin belki hocam. Üzücü durummuş. Belki key siteleri aracılığıyla alışveriş yapmayı deneyebilirsin ben fanatical ve eneba kullanıyorum.
Hesabını başka ülkeye taşıdığın zaman 3 ay boyunca başka bölgeye geçemiyorsun ama.

Tabii kişisel bir tercih diyemeyeceğim. Ben ileride çocuğumada güzel bir kütüphane bırakmak istiyorum o yüzden orijinal oyun almaya ve kendi hesabımda tutmaya özen gösteriyorum.
Steam bölgesini Türkiye'ye mi geçireyim?

50 dolar olması gayet güzel fakat daha önceki konularda da söylediğim gibi ön sipariş yapmayacağım.

Oyun çıksın, testler yapılsın, sonra alıp almayacağıma karar veririm. Part 1'i ön sipariş ile almıştım ve optimizasyon berbat çıkınca patlamıştım. Kod olarak aldığım için iade de edememiştim. Daha sonra Star Wars Jedi: Survivor'ı ön sipariş ile almıştım, o da bozuk çıkınca iade ettim (doğrudan Steam'den almıştım) ve bir daha da ön sipariş yapmamaya karar verdim.