Utku92 15

Üstün
Makaleler
1
Olumlu, olumsuz yorumlarınızı beklerim.

1i.webp

2i.webp

3i.webp

4i.webp

Ekran görüntüsü 2024-12-03 185947_071514.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok sevimli olmus. Haliyle orjinale uygun degil ama ilk goruste gercek sanardim bilmesem. Elinize saglik :)

Çok başarılı. Uzun süredir Blender öğrenmek istiyorum fakat bir türlü öğrenmeye başlayamadım. Bildiğiniz kaynak veya eğitmen var mı? Herhangi platformdan olabilir, ayrıca dil sıkıntısı da yok.

Cok sevimli olmus. Haliyle orijinale uygun degil ama ilk goruste gercek sanardim bilmesem. Elinize saglik :)

Çok başarılı. Uzun süredir Blender öğrenmek istiyorum fakat bir türlü öğrenmeye başlayamadım. Bildiğiniz kaynak veya eğitmen var mı? Herhangi platformdan olabilir, ayrıca dil sıkıntısı da yok.

Çok teşekkür ederim. Udemy'den kurslar alarak zamanla geliştirmiştim.

Kontrol ederseniz Grant Abbitt iyidir.

Sayesinde kısayolları kendimden parça gibi kullanıyorum. Hiç orbit ile fare kullanmadım.

Gerçekten hoş görünüyor, uzun süredir Blender ile uğraşıyorum ancak yaptığım şeyler hep Roblox'dan çıkmış gibi çıkıyor. Ne zamandır Blender kullanıyorsunuz?

Eki Görüntüle 107276

Hemen hemen 1 yıl olacak.

Size önerim şu hemen bir şeyler yapayım oluşturayım kısmına girmeyin. En iyi şekilde Blender'ı öğrenmeye çalışın. Addon kullanıyorsanız onun özelliklerini bile öğrenin. Sonrası geliyor zaten.

Son düzenleme: