Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1589

Üstün
Makaleler
2
Arkadaşlar tam 5 dakika önce elektrikler gitti ve bilgisayar kapandı. Geri açtım ve oyuna girdin ancak “Devam et” tuşuna tıklayınca şu hatayı alıyorum:

IMG_0826.jpeg

Saatlerdir oynuyorum bu save ile. Cidden oyuna ulaşamazsam aşırı derece üzülürüm. Altı üstü elektrikler kesildi oyunun ortasında, alınmış bir save’e neden girilmiyor? Sürüm aynı.

Çözüm
Windows 10'da tam nasıl bilmiyorum biraz kurcalaman gerekebilir gibi. Bunun dışında aşağıdaki yöntemi de deneyebilirsin:

1. Steam Kütüphanenize gidin.
2. The Witcher 3: Wild Hunt'a sağ tıklayın ve Özellikler'i seçin.
3. Betas bölümünden Klasiği seçin - oyun otomatik olarak güncellenecektir.
Windows bir güncelleme yaptı mı yeniden başlatırken?
Hayır hocam direkt açtım bilgisayarı elektrikler geldikten sonra. Ne bir güncelleme ne bir bekleyin yazısı vb. Hiç biri gelmedi.

En son Witcher 3 sürümündeyim hocam oyuna hiç bir güncelleme gelmedi. Steam’den oynuyorum.

Aşağıdaki dosyayı virüs koruması denetimi dışına ekleyip deneyebilir misiniz?

Eki Görüntüle 34680

Eki Görüntüle 34681
Teşekkür ederim deneyeceğim ama şu an müsait değilim. Deneyince anında dönerim.

Genelde sorun v1.32'den v4.04'e geçince çözülmüş. Oyunun ana ekranında yazıyor sürüm.
Bakacağım hocam hemen.

Genelde sorun v1.32'den v4.04'e geçince çözülmüş. Oyunun ana ekranında yazıyor sürüm.
Hocam sürüm v 4.04.
IMG_0831.webp

Aşağıdaki dosyayı virüs koruması denetimi dışına ekleyip deneyebilir misiniz?

Eki Görüntüle 34680

Eki Görüntüle 34681
Bunu nereden yapacağım hocam?

IMG_0832.webp

@Burak Birinci hocam kusura bakmayın, acil cevap alabilirsem çok iyi olur çünkü birazdan bayram ziyaretine gitmem gerekiyor. İş akşama kalmasın.

Son düzenleme:
Bakacağım hocam hemen.

Hocam sürüm v 4.04.
Eki Görüntüle 34687

Bunu nereden yapacağım hocam?

Eki Görüntüle 34688

@Burak Birinci hocam kusura bakmayın, acil cevap alabilirsem çok iyi olur çünkü birazdan bayram ziyaretine gitmem gerekiyor. İş akşama kalmasın.

Virüsten Koruma Seçenekleri altında olabilir örnekteki sürüm ile farklı sizinki. Sürüm farklı ve Türkçe kullanmadığım için çevirilerden tam emin değilim şu şekilde de olabilir:

1: Ayarlar penceresinden Windows Defender Güvenlik Merkezi'ni açın.

2: Açıldıktan sonra, "Virüs ve tehdit koruması" yazan ilk menü seçeneğini tıklayın.

3: Şimdi başlığın ve açıklamanın hemen altında 'Tarama Geçmişini arayın.

4: Tarama Geçmişi'ne girdikten sonra, 'Karantinaya Alınan Öğeler' bölümüne bakın

Virüsten Koruma Seçenekleri altında olabilir örnekteki sürüm ile farklı sizinki. Sürüm farklı ve Türkçe kullanmadığım için çevirilerden tam emin değilim şu şekilde de olabilir:

1: Ayarlar penceresinden Windows Defender Güvenlik Merkezi'ni açın.

2: Açıldıktan sonra, "Virüs ve tehdit koruması" yazan ilk menü seçeneğini tıklayın.

3: Şimdi başlığın ve açıklamanın hemen altında 'Tarama Geçmişini arayın.

4: Tarama Geçmişi'ne girdikten sonra, 'Karantinaya Alınan Öğeler' bölümüne bakın
Burası var atayım hocam.

IMG_0833.webp

Birde oyunun save dosyası:

IMG_0834.webp