Ragnar Başarılı Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 155 Çözümler 2 Beğeniler 49 7 Nisan 2025 #1 Birden tüm yazılar gitti, hiçbir yazı görünmüyor. Araştırdım, birkaç çözüm denedim ama çözemedim. Nasıl çözerim?
Birden tüm yazılar gitti, hiçbir yazı görünmüyor. Araştırdım, birkaç çözüm denedim ama çözemedim. Nasıl çözerim?
xrs Uzman Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 253 Çözümler 2 Beğeniler 139 Yer Konoha 7 Nisan 2025 #11 Eklemeyi unutmuşum, HOME tuşuna basmayı denemeyi unutma. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Ragnar Başarılı Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 155 Çözümler 2 Beğeniler 49 7 Nisan 2025 #12 Seçenekler > Gösterge Düzeni > Gösterge Görünürlüğü kapalıydı (nasıl oldu anlamadım, ayarlarla hiç oynamadım normalde). Onu açınca şu an aç falan geldi ama altyazılara da bir bakacağım ara sahnede. xrs dedi: Eklemeyi unutmuşum, HOME tuşuna basmayı denemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Sanırım canavarla savaşırken heyecandan ya da ekran görüntüsü alacağım diye yanlışlıkla Home'a basmış olabilirim, teşekkürler. Artı 0 Eksi
Seçenekler > Gösterge Düzeni > Gösterge Görünürlüğü kapalıydı (nasıl oldu anlamadım, ayarlarla hiç oynamadım normalde). Onu açınca şu an aç falan geldi ama altyazılara da bir bakacağım ara sahnede. xrs dedi: Eklemeyi unutmuşum, HOME tuşuna basmayı denemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Sanırım canavarla savaşırken heyecandan ya da ekran görüntüsü alacağım diye yanlışlıkla Home'a basmış olabilirim, teşekkürler.
xrs Uzman Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 253 Çözümler 2 Beğeniler 139 Yer Konoha 7 Nisan 2025 #13 Ragnar dedi: Sanırım canavarla savaşırken heyecandan yanlışlıkla Home'a basmış olabilirim, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende yaşamıştım eminim. İyi oyunlar, muazzam keyifli bir oyun oynuyorsunuz, tadını çıkartın bence. Artı 0 Eksi
Ragnar dedi: Sanırım canavarla savaşırken heyecandan yanlışlıkla Home'a basmış olabilirim, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende yaşamıştım eminim. İyi oyunlar, muazzam keyifli bir oyun oynuyorsunuz, tadını çıkartın bence.