Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EFE_KAYGISIZ

Uzman
Kod yürütülmesi devam edemiyor. unitiy DLL dosyası eksik. Netteki çözüm videolarında anlatılanları uyguladım ama aşağıdaki hatayı verdi. Oyun orijinal.
Applacation folder:
D:/sr-myhorsebondedspirits
There should be 'bonded spirits_data'.
Folder Next to the executable.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunun D:/myhorsebondedspirits klasörüne kurulmayacağını düşünüyorum. Oyunu kurdun mu? Repack falan mı indirdin?

Sırf denemek için SKIDROW sürümünü inidirp kurdum ve sorunsuz çalışıyor. Korsan oyun indirip kurmayı bilmiyorsanız otijinal alın.

Kod:
My.Horse.Bonded.Spirits-SKIDROW
Oyunu eksik indirmiş olabilirsin. Eksik klasör var diyor. Söz konusu klasör var mı? Bir de oyun hangi oyun?

Oyunu yeniden indirdim. Kod yürütülmesi devam edemiyor. Unitiy DLL dosyası eksik hatası veriyor. İnternetteki çözümü uyguladığımda
Applacation folder:
D:/myhorsebondedspirits
There should be 'bonded spirits_data'.
Folder Next to the executable.
Bonded Spirits isimli yeni çıkan bir simülasyon oyunu Steam'de yer alıyor. Söz konusu klasör mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun D:/myhorsebondedspirits klasörüne kurulmayacağını düşünüyorum. Oyunu kurdun mu? Repack falan mı indirdin?

Sırf denemek için SKIDROW sürümünü inidirp kurdum ve sorunsuz çalışıyor. Korsan oyun indirip kurmayı bilmiyorsanız otijinal alın.

Kod:
My.Horse.Bonded.Spirits-SKIDROW

Son düzenleme:
Çözüm