Sogutucunun yeterli oldugu durumda dandik beyaz Cin mali 3W/mK ve cok kaliteli 9W/mK lik termal macunlar arasinda 5-6 C fark gormustum ben. Kotu termal macun ile 77C iken en kaliteli 71 - 72C oluyordu. O yuzden termal macun olsunda ne olursa olsun kafasindayim. 500 TL veremem 2 gr termal macuna. 30 Gr'i 100 TL olandan alip geciyorum. Olmadi 3 ayda bir tazelerim. 5 yil gider o 100 TL lik dandik beyaz macun. 🥰😁

Sogutucunun yeterli oldugu durumda dandik beyaz Cin mali 3W/mK ve cok kaliteli 9W/mK lik termal macunlar arasinda 5-6 C fark gormustum ben. Kotu termal macun ile 77C iken en kaliteli 71 - 72C oluyordu. O yuzden termal macun olsunda ne olursa olsun kafasindayim. 500 TL veremem 2 gr termal macuna. 30 Gr'i 100 TL olandan alip geciyorum. Olmadi 3 ayda bir tazelerim. 5 yil gider o 100 TL lik dandik beyaz macun. 🥰😁
3 senedir değiştirmedim ben de bu macunu :D bol bol süreriz diye aldıydık.

Sogutucunun yeterli oldugu durumda dandik beyaz cin Mali 3W/mK ve cok kaliteli 9W/mKlik termal macunlar arasinda 5-6 C fark gormustum ben. Kotu termal macun ile 77C iken en kaliteli 71 - 72C oluyordu. O yuzden termal macun olsunda ne olursa olsun kafasindayim. 500 TL veremem 2 gr termal macuna. 30 Gr'i 100 TL olandan alip geciyorum. Olmadi 3 ayda bir tazelerim. 5 yil gider o 100 TL'lik dandik beyaz macun. 🥰😁

Hocam laptop benimki hava 40'ın üstünde fanlar coşuyor. Sürmüşkende iyi bir şey olsun istiyorum.

Hocam laptop benimki hava 40'ın üstünde fanlar coşuyor. Sürmüşkende iyi bir şey olsun istiyorum.

PC icin cok fark etmesede laptopta sogutucu vb degistiremiyorsun sonucta. Bir de HP falan gibi fireball ise iyi bir şey sart tabii. UC ayda bir sokersen notebookun anasi aglar zaten. 😢