Buradan bakabilirsiniz.
Şu an TF9 üstüne F/P macun yok.
Aslında var ama bilinmediği için pek paylaşmıyorum, bu ne diyebilirler.
Hocam o oranların anlamı ne ?
3 senedir değiştirmedim ben de bu macunuSogutucunun yeterli oldugu durumda dandik beyaz Cin mali 3W/mK ve cok kaliteli 9W/mK lik termal macunlar arasinda 5-6 C fark gormustum ben. Kotu termal macun ile 77C iken en kaliteli 71 - 72C oluyordu. O yuzden termal macun olsunda ne olursa olsun kafasindayim. 500 TL veremem 2 gr termal macuna. 30 Gr'i 100 TL olandan alip geciyorum. Olmadi 3 ayda bir tazelerim. 5 yil gider o 100 TL lik dandik beyaz macun.![]()
Sogutucunun yeterli oldugu durumda dandik beyaz cin Mali 3W/mK ve cok kaliteli 9W/mKlik termal macunlar arasinda 5-6 C fark gormustum ben. Kotu termal macun ile 77C iken en kaliteli 71 - 72C oluyordu. O yuzden termal macun olsunda ne olursa olsun kafasindayim. 500 TL veremem 2 gr termal macuna. 30 Gr'i 100 TL olandan alip geciyorum. Olmadi 3 ayda bir tazelerim. 5 yil gider o 100 TL'lik dandik beyaz macun.![]()
Hocam laptop benimki hava 40'ın üstünde fanlar coşuyor. Sürmüşkende iyi bir şey olsun istiyorum.
Hocam laptop benimki hava 40'ın üstünde fanlar coşuyor. Sürmüşkende iyi bir şey olsun istiyorum.