Detaylar
Kim cevapladı?pawEn
Üstün
Sıvı soğutma zorunlu mu? 240mm sıvı soğutma almak akıl karı değil Phantom gibi bir dev varken. Uzun kullanımda ne olduğu belli ne olacağı belli. En azından başın ağrımayacak. Giriş seviyesi sıvı soğutma kullanmak gibi bir hataya düşmeyin.
pwleredal
Yetkin
Bu alacaklarım sıkıntı mı çıkarır diyorsunuz?Sıvı soğutma zorunlu mu? 240mm sıvı soğutma almak akıl karı değil Phantom gibi bir dev varken. Uzun kullanımda ne olduğu belli ne olacağı belli. En azından başın ağrımayacak. Giriş seviyesi sıvı soğutma kullanmak gibi bir hataya düşmeyin.
Hocam daha önce de dediğim gibi Peerless Assassin güzel gözüktü gözüme onu almak istiyordum ama bu belleklere değme muhabbeti yüzünden biraz korktum.Sıvı soğutma zorunlu mu? 240mm sıvı soğutma almak akıl karı değil Phantom gibi bir dev varken. Uzun kullanımda ne olduğu belli ne olacağı belli. En azından başın ağrımayacak. Giriş seviyesi sıvı soğutma kullanmak gibi bir hataya düşmeyin.
pawEn
Üstün
Kasanız neydi?Bu alacaklarım sıkıntı mı çıkarır diyorsunuz?
Hocam daha önce de dediğim gibi Peerless Assassin güzel gözüktü gözüme onu almak istiyordum ama bu belleklere değme muhabbeti yüzünden biraz korktum.
Giriş seviyesi LE520, LE500 gibi soğutmaların ileride sorun çıkarması çok daha olası tabii ki.
pwleredal
Yetkin
MSI B550M PRO-VDH anakart. NZXT H5 Flow kasa.Kasanız neydi?
Giriş seviyesi LE520, LE500 gibi soğutmaların ileride sorun çıkarması çok daha olası tabii ki.
pawEn
Üstün
Sorun olmaz. 160mm kasalarda bile ortalama bir RAM'le sorun çıkarmıyor. Sizin kasanız 170mm destekliyor. Zaten RAM'e denk gelen blok normal büyüklüğünde değil. Orayı kesmişler gibi düşünebilirsiniz RAM için. Fanı da yukarı kaldırabiliyorsunuz. Problem olmaz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician