Detaylar
Kim cevapladı?Bold Pilot
Uzman
Ben hayatımda daha katı bir macun görmedim. Kesin bir şey diyemem ama yapmaz diye düşünüyorum.
Yapmaz.ASUS Dual 3060'a sürülecek, pump out falan yapar mı?
pawEn
Üstün
Garantisi yok. Her macun pump-out yapabilir ancak viskozluğunu da göz önünde bulundurursak ve genel olarak kullanıcı deneyimlerine bakarsak yapma şansı piyasadaki diğer popüler macunlara nazaran daha az.
Talha Yiğit
Yetkin
Garantisi yok. Her macun pump-out yapabilir ancak viskozluğunu da göz önünde bulundurursak ve genel olarak kullanıcı deneyimlerine bakarsak yapma şansı piyasadaki diğer popüler macunlara nazaran daha az.
Denedim de geldim hocam bende iş yaptı. Pump out olayına bir şey diyemem ama.
Selam,
Evde boş duruken canım sıkıldı elimde TF7 macun vardı bir manyaklık yapasım geldi RX 590'ımı söktüm ve TF7 sürdüm şu an 63 dereceyi 2300 devir Fan'da geçmiyor çok şaşırttı açıkçası beni sistemim hava almayan bir ortamda ve kart da hiç soğumuyordu ne kadar macun sürersem süreyim. Her ne ise şu an mutlu mesut oyun oynuyorum
15 dakika test ettim mükemmel değerde açıkçası benim için. Düşünceleriniz nelerdir? Var mı benim gibi böyle şeyler yaşayan başka
3200 devir fan da 78 dereceleri zorluyordu değişimden önce.
Evde boş duruken canım sıkıldı elimde TF7 macun vardı bir manyaklık yapasım geldi RX 590'ımı söktüm ve TF7 sürdüm şu an 63 dereceyi 2300 devir Fan'da geçmiyor çok şaşırttı açıkçası beni sistemim hava almayan bir ortamda ve kart da hiç soğumuyordu ne kadar macun sürersem süreyim. Her ne ise şu an mutlu mesut oyun oynuyorum
15 dakika test ettim mükemmel değerde açıkçası benim için. Düşünceleriniz nelerdir? Var mı benim gibi böyle şeyler yaşayan başka
Bold Pilot
Uzman
Hocam MX-6 da en katı macunlardan biri ama Gpu'da pump out yapılıyor deniliyordu. Şu an ben de Gpu'mda Mx6 kullanıyorum. Bilmiyorum pump out yaptı mı yapmadı mı...Garantisi yok. Her macun pump-out yapabilir ancak viskozluğunu da göz önünde bulundurursak ve genel olarak kullanıcı deneyimlerine bakarsak yapma şansı piyasadaki diğer popüler macunlara nazaran daha az.
pawEn
Üstün
Yapsa illa anlarsınız sıcaklıklardan. TF7'yi Phantom'un zor yaydığı konular bile görmüştüm. MX-6 yanında akışkan kalır.Hocam MX-6 da en katı macunlardan biri ama Gpu'da pump out yapılıyor deniliyordu. Şu an ben de Gpu'mda Mx6 kullanıyorum. Bilmiyorum pump out yaptı mı yapmadı mı...
Altair
Yetkin
Yapsa illa anlarsınız sıcaklıklardan. TF7'yi Phantom'un zor yaydığı konular bile görmüştüm. MX-6 yanında akışkan kalır.![]()
Biraz işlemciye ve macunun şırıngasına fön makinesiyle sıcak hava üfleyince çok daha kolay oluyor.
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-