THH bayramda çalışıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8898
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 507
  • Etiketler Etiketler
    thh
En hızlı başvurum 1 ay 28 gün içinde sonuçlandı, bu başvuruya da şükür.
Bir tanesi var 3 aydır başvuru tamamlandı diye duruyor ne savunma nede gündem var.

İyiymiş hocam benim bugün 3. ay oldu. Yine iyi ilerlemiş o zaman. Kararımı 3 aşağı 5 yukarı tahmin ediyorum bilirkişi yorumu nedeniyle ama boş boş beklemek de sıkıcı.

@8898 hocam bir hareketlilik var mı? Bende halen bilirkişi görüşü istendi diye kalmış.

Son düzenleme:
Bendede aynı bekliyor hiçbir hareketlilik yok annemdede aynı.

@Dxdiag, Hareketlilik var mı ?

Son düzenleme:
Bendede aynı bekliyor hiçbir hareketlilik yok annemdede aynı.

@Dxdiag, Hareketlilik var mı ?
Yok hocam, Ankara İl Tüketici Hakem Heyeti tatile çıkmış sanırsam. Sincan İlçe Tüketici Hakem Heyeti geç diye burayı seçtik burası daha kötü çıktı.

Yok hocam, Ankara İl Tüketici Hakem Heyeti tatile çıkmış sanırsam. Sincan İlçe Tüketici Hakem Heyeti geç diye burayı seçtik burası daha kötü çıktı.

Katiplere fazla yük binmiş olabilir Bayramda. Tüketici hattını aramak lazım.

Katiplere fazla yük binmiş olabilir Bayramda. Tüketici hattını aramak lazım.
Onlar ulaşabiliyor mu? Bizim direkt oranın sorumlusu ile iletişime geçmemiz mümkün oluyorsa onları aramak daha iyi olabilir bence. Sincan için vardı sorumlu.

Onlar ulaşabiliyor mu? Bizim direkt oranın sorumlusu ile iletişime geçmemiz mümkün oluyorsa onları aramak daha iyi olabilir bence. Sincan için vardı sorumlu.

Burası merkez olduğu için tüketici hattı burası diye geçiyor numarasını hatırlamıyorum İnternete yazarsak çıkar. Savunma istendi olarak başka bir başvurum güncellendi bu arada. Yarın girerlerse iyi 1 ay olacak.

Benim haftaya pazartesi Bilirkişi Görüşü İstendi aşamasının 1. ayı olacak. Bence çok uzun sürdü. Sincan'da 15 günde geldi görüş.

Benim haftaya pazartesi Bilirkişi Görüşü İstendi aşamasının 1. ayı olacak. Bence çok uzun sürdü. Sincan'da 15 günde geldi görüş.
Bayramdan dolayı o günleri saymayın. Hafta sonları da sayılmıyor.

Bayramdan dolayı o günleri saymayın. Hafta sonları da sayılmıyor.
Haklısınız hocam da adam arife günü göndereceğini söyledi. Ulaşmıştır diye düşünüyorum sadece sisteme girmediler bence. Sırayla bakıyorlardır doğrudur ama benim hep 1 ayda, 1 aşama ilerliyor nedense.

@8898, Hocam dün gece 21.59'da veri girmişler. Şaşırtıyorlar bakalım karar ne zaman çıkacak.

Son düzenleme:
Bugun cikar herhalde ya bakıyorum her saat.

@Dxdiag, Karar girildi 2 tane daha bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…