Hayırlı olsun hocam, inşallah olumludur. Bende bir ilerleme olmadı bu ay içinde çıkar sanırım.
Detaylar
Kim cevapladı?Hayırlı olsun hocam, inşallah olumludur. Bende bir ilerleme olmadı bu ay içinde çıkar sanırım.
Red çıktı. Diğerlerinden olumlu bekliyorum.
Ben de pek güvenemiyorum hakem heyetlerine de bakalım bende ne olacak. Coil Whine için red yemiştim ben de geçen sene.
Coil whine doğal bir durum sıfır kartta bile oluyor. Onda haklı çıkmanız çok zor zaten.Ben de pek güvenemiyorum hakem heyetlerine de bakalım bende ne olacak. Coil Whine için red yemiştim ben de geçen sene.
@Dxdiag, Kabul beklediğim de Red geldi umudu kestim gerçekten.
Savunma gelmeyen şikayete de Red gelmiş thh sanırım her şeye red veriyor
Son düzenleme:
Coil whine doğal bir durum sıfır kartta bile oluyor. Onda haklı çıkmanız çok zor zaten.
@Dxdiag, Kabul beklediğim de Red geldi umudu kestim gerçekten.
Savunma gelmeyen şikayete de Red gelmiş thh sanırım her şeye red veriyor.
Bende halen bir değişim yok, en son "Bilirkişi Görüşü Geldi" diyor ben de red yersem daha da başvurmam. Savunma gelmezse bizim verdiğimiz bilgilere göre genelde hep olumlu çıkar, garipmiş. Belki de üniversite hocaları gibi dosyaları masaya atıp, kalanlara olumlu düşenlere olumsuz karar veriyolardır.
İsim ve Soyisimden dolayı Red yediğimi düşünüyorum. Sürekli başvuru yapıyor diye Red yiyenleri gördüm artık İstanbul heyetine falan başvuracağım yada firmanın adresi neresi ise oranın heyetine.Bende halen bir değişim yok, en son "Bilirkişi Görüşü Geldi" diyor ben de red yersem daha da başvurmam. Savunma gelmezse bizim verdiğimiz bilgilere göre genelde hep olumlu çıkar, garipmiş. Belki de üniversite hocaları gibi dosyaları masaya atıp, kalanlara olumlu düşenlere olumsuz karar veriyolardır.![]()
İsim ve Soyisimden dolayı Red yediğimi düşünüyorum. Sürekli başvuru yapıyor diye Red yiyenleri gördüm artık İstanbul heyetine falan başvuracağım yada firmanın adresi neresi ise oranın heyetine.
Öyle bir şey yapıyorlarsa görevlerini kötüye kullanıyorlardır. Gerçi kimse denetlemediği için yaparlar. 3 ay bekleyip haklı olduğun konuda red almak da üzücü gerçekten.
Öyle bir şey yapıyorlarsa görevlerini kötüye kullanıyorlardır. Gerçi kimse denetlemediği için yaparlar. 3 ay bekleyip haklı olduğun konuda red almak da üzücü gerçekten.
Gündeme alınmış gözüküyor an itibariyle. Bakalım karar ne girilecek.
@8898, Hocam 17 Nisan'dan beri gündemde gözüküyor bu normal midir? Eve tebligat gelmesi için buraya girilmesi mi gerekiyor?
Son düzenleme:
Normal. Benim bu son çıkan karar 33 gün civarında gündemde kaldı. Tebligat için oraya bilgi girilmesi gerekiyor.Öyle bir şey yapıyorlarsa görevlerini kötüye kullanıyorlardır. Gerçi kimse denetlemediği için yaparlar. 3 ay bekleyip haklı olduğun konuda red almak da üzücü gerçekten.
@8898, Hocam 17 Nisan'dan beri gündemde gözüküyor bu normal midir? Eve tebligat gelmesi için buraya girilmesi mi gerekiyor?
Hesaplarıma göre perşembe toplanma 1 veya 2 hafta içinde karar girişi olur.Öyle bir şey yapıyorlarsa görevlerini kötüye kullanıyorlardır. Gerçi kimse denetlemediği için yaparlar. 3 ay bekleyip haklı olduğun konuda red almak da üzücü gerçekten.
Anladım hocam, teşekkür ederim.Normal. Benim bu son çıkan karar 33 gün civarında gündemde kaldı. Tebligat için oraya bilgi girilmesi gerekiyor.
Hesaplarıma göre perşembe toplanma 1 veya 2 hafta içinde karar girişi olur.
Yeni konular
-
Steam Assassin's Creed Revelations'a direkt başlanır mı?
- herousta26
-
-
-
Mercusys MR60X AX1500 2 router ile internet bağlantısı kullanılamıyor
- hasansaygılı
-
-
-
20.000 TL bütçede 2K 180 Hz monitör önerisi
- derindevlethikmet
-