Selam. THH'ye bir ürün için değişim talebinde bulundum. Süreç devam ediyor. Henüz karar çıkmadı. Ürün servisteydi. Bugün gelip alabilirsiniz, onarımı tamamlandı dediler. Ürünü bırakayım kalsın mı? Yoksa alayım mı? Alırsam THH'ye kabul edip aldı şeklinde ifade edebilirler ve süreci olumsuz etkileyebilir diye düşündüm. Sizlere danışmak istedim.
Detaylar
Kim cevapladı?SunseTTime
Uzman
Şu an zaten ürünü almak durumundasınız. Belli ki karşı taraf değişim taraftarı değil. Bu haliyle ürünü kullanın, THH kararı lehinize çıktığı taktirde ürünü zaten değiştirmek zorunda kalırlar.
Ürün kronik sorunlu hocam. 2 yıldır 6 kere servise gitti. Bu 7 oldu. Servise gönderdikten sonra değişim için THH'ye şikayette bulundum. Şimdi bu şekilde kabul edip aldı, sorun yok diyerek THH'nin kararını etkileyebilirler şeklinde düşündüm.
SunseTTime
Uzman
Etkilemez, ben de Asus'ta benzer bir süreç yaşadım. Bir senede üç kere servise gitti bir şey yok dediler. THH başvurdum 8 ay sürdü karar lehime sonuçlandı.Ürün kronik sorunluydu hocam. 2 yıldır 6 kere servise gitti. Bu 7 oldu. Servise gönderdikten sonra değişim için THH'ye şikayette bulundum. Şimdi bu şekilde kabul edip aldı, sorun yok diyerek THH'nin kararını etkileyebilirler şeklinde düşündüm.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-