İncehesap.com'dan aldığım monitörde 3 adet renkli ölü piksel mevcut olmasına rağmen 2 adet olarak saptamışlar ve ardından arıza bulunmadı olarak geçmişler. Servis raporunun üzerinden 5 gün geçti, ne tarafıma bir kargo kodu geldi ne de elime monitör ulaştı. Müşteri temsilciliği ise her aradığımda en az 30 dakika hatta bekletiyor. 16.000 TL verdim abi, sonuçta bu parayı ben yerden bulmuyorum. Şahısları THH'ye nasıl şikayet edebilirim?
Günümüzün belki de tüketicinin yanında en çok duran kuru mudur kendileri. Bugün sizler Tüketici Hakem Heyeti'ne nasıl başvuracağınızı detaylı bir şekilde anlatacağım. Konu hakkında eğer aklınıza takılan bir soru olursa eğer aşağıdan sorabilirsiniz ya da Konu oluştur adresinden konu oluşturabilirsiniz.
Giriş
Öncelikle Tüketici Hakem Heyeti internet adresine giriş yapmak için bir e-Devlet hesabına sahip olmamız gerekmektedir. Daha sonrasında bu adresten giriş yapıyoruz: Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi
Giriş yaptıktan sonra karşımıza şu şekilde bir ekran...
Günümüzün belki de tüketicinin yanında en çok duran kuru mudur kendileri. Bugün sizler Tüketici Hakem Heyeti'ne nasıl başvuracağınızı detaylı bir şekilde anlatacağım. Konu hakkında eğer aklınıza takılan bir soru olursa eğer aşağıdan sorabilirsiniz ya da Konu oluştur adresinden konu oluşturabilirsiniz.
Giriş
Öncelikle Tüketici Hakem Heyeti internet adresine giriş yapmak için bir e-Devlet hesabına sahip olmamız gerekmektedir. Daha sonrasında bu adresten giriş yapıyoruz: Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi
Giriş yaptıktan sonra karşımıza şu şekilde bir ekran...
Ne istediğinize bağlı. Monitörün değiştirilmesini istiyorsanız eğer "Malın Yenisi ile Değiştirilmesi" seçeneğini seçmeniz gerekecektir. İade etmek istiyorsanız eğer "6502 Sayılı Kanunda Yer Alan Diğer Talepler" seçeneğini seçenilirsiniz.
Güncelleme: Kargo geldi fakat monitörün fişini koymamışlar, monitör de açılmıyor mağduriyet üzerine mağduriyet. Bıktım artık incehesap.com'dan bir daha bir şey alırsam umarım ölürüm.
Güncelleme: Şikayette bulundum, laftan anlamayan insanları zarara uğratıp umurlarında olmayan insanlarla yok iade yok temsilciyle konuşma bla bla, direkt şikayet edeceksin uğraşılmaz.