aes

Yetkin
Bolat, yurt dışından yapılan alışverişler için ek gümrük vergisi kararına ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Uzakdoğu meşeli firmaların hızlı kargo düzenlemesinden yararlanmalarının olumsuz etkilerini gördük ve esnaf kobi ve ilgili meslek kuruluşlarının yoğun şikayetleri üzerine 150 euro kargo sınırını 30'a çektik.", dedi.
NTV'nin sorularını yanıtlayan Bakan Bolat, yurt dışı alışverişle ilgili yapılan son düzenlemelerin yerli üreticilerin "haksız ticaretten" zarar görmemesi için devreye alındığını söyledi ve "Tüketiciden anlayış bekliyoruz.", dedi.
Kaynak

Reziller. Haksız ticaret nasıl oluyor kardeşim? Senin esnafın da aynı ürünleri uygun fiyata satsın o zaman. Kısacası halkı esnafa badeleteceğiz diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlayış beklenen hep sade kuru vatandaş oldu sizi seçmediğimiz halde. Vatandaşın faydasına olan her şeye düşman gibi tavır takınıyorlar.

Aynı ürünleri yerel satıcı Çin'den getirip bir dünya vergi ödeyip bize 2000TL'den satıyor. Ben aynı ürünleri vergi ödeyip 300TL'ye Çin'den getirtiyorum anlayış gösterir miyim bilemedim. Bende halkımız kazansın istiyorum fakat halkımız bizi dürttükçe kazanmasın istiyorum.