Instagram kapatildiysa orasi da cok rahat kapanir.

Artik baymadi mi bu konular hakkinda konusmak? Kapandiysa kapandi. Isimize neden bakmiyoruz acaba? Instagram'dan para kazanmiyoruz hicbirimiz. Para kazananlar bizim kadar aglamadi. Krizi firsata cevirip kendinizi gelistirin iste.

Ben yasaklamalari hakli bulup savunmuyorum. Ya dogru duzgun ses cikarin ya da susun. Bu yapilan icini cekerek sesszice aglamak oluyor. Ya konusun ya susun.

Ben sahsen yasim ve gelecek planlarim dolayisiyla bu seylere sessiz kalıyorum. Eger sizin boyle kaygilariniz yoksa ve yasaklardan memnun degilseniz bunu belirtin.

Ben kullanmıyorum ama devlet bunlardan büyük bir miktar vergilerle gelir sağlıyor zaten kasa boş oradan gelen vergileri alamadıkları için bize yükleyecekler.
@Emile A239 ayrıca yurt dışında iseniz bir sorun yok ama Türkiye'de yaşıyorsanız sizde böyle bir şey yapabilirsiniz.

Kapatılır. Sonra Reddit, Snapchat, Linkedin diye ilerlerler. Ardından bütün internet yasaklanır. Halk hala tepki göstermez!

Kapatılır. Sonra Reddit, Snapchat, LinkedIn diye ilerlerler. Ardından bütün internet yasaklanır. Halk hala tepki göstermez!

10TL'ye aldığın bir sebze 200TL fiyat etiketiyle satılıyorsa ve bu ister gıda ister diğer ürünlerde böyleyse, halk buna bile tepki göstermediyse internet değil herkesin evinden bilgisayarları -telefonları toplasalar bence kimse yine ses çıkarmaz.