Hocam, uğraşacak başka işiniz mi yok? Ya gidin dışarı, çıkın, yürüyün, aktivite yapın, kitap okuyun. Hiçbir şey sarmıyorsa oyun oynayın ama böyle işlere girişmeyin, para tuzağı.
Sen ünivesiteye gideceksin diye hatırlıyorum bu sene, az biraz saça sakala ayar ver. Spora başla. Üstüne bir tane de özgüven verecek hobi yap, bence 3-4 aya temizlenir kendine olan bu bakış açın. Üniversitede de illa kız denk gelir.
Yani Allah'ın verdiği tipi biz değiştiremeyiz. Sporla güzel bir vücut elde edilebilir, o zaman bu yöntemlere kayılması lazım. Yani yapabileceğimiz bir şey yok ki. Buradaki çoğu insannın aşırı sosyal olduğunu düşünmüyorum hani yardım istenilecek yer burası değil bence bu konuda.
Sen ünivesiteye gideceksin diye hatırlıyorum bu sene, az biraz saça sakala ayar ver. Spora başla. Üstüne bir tane de özgüven verecek hobi yap, bence 3-4 aya temizlenir kendine olan bu bakış açın. Üniversitede de illa kız denk gelir.
@Winner, sanaldan zor olsa da olabilir, asla olmaz degil de; bu tarz uygulamalardan ne bekliyorsun Allah askina? Amacin romantik bir iliski degil de daha cinsel bir seylerse orasi ayri tabii.
@Winner, sanaldan zor olsa da olabilir, asla olmaz degil de; bu tarz uygulamalardan ne bekliyorsun Allah askina? Amacin romantik bir iliski degil de daha cinsel bir seylerse orasi ayri tabii.