Böyle goyslop uygulamalar kullanmayın bence. Beyne zarar, valla diyorum bak.
Detaylar
Kim cevapladı?Winner 57
Üstün
Durum bu:Böyle goyslop uygulamalar kullanmayın bence. Beyne zarar, valla diyorum bak.
xBN 71
Üstün
Hocam, uğraşacak başka işiniz mi yok? Ya gidin dışarı, çıkın, yürüyün, aktivite yapın, kitap okuyun. Hiçbir şey sarmıyorsa oyun oynayın ama böyle işlere girişmeyin, para tuzağı.
mr.esat 71
Üstün
Sen ünivesiteye gideceksin diye hatırlıyorum bu sene, az biraz saça sakala ayar ver. Spora başla. Üstüne bir tane de özgüven verecek hobi yap, bence 3-4 aya temizlenir kendine olan bu bakış açın. Üniversitede de illa kız denk gelir.
Kadın olunca değiştiriyorsun hocamYani Allah'ın verdiği tipi biz değiştiremeyiz. Sporla güzel bir vücut elde edilebilir, o zaman bu yöntemlere kayılması lazım. Yani yapabileceğimiz bir şey yok ki. Buradaki çoğu insannın aşırı sosyal olduğunu düşünmüyorum hani yardım istenilecek yer burası değil bence bu konuda.
Winner 57
Üstün
Evet belki de çok uzaklara gideceğim.Sen ünivesiteye gideceksin diye hatırlıyorum bu sene, az biraz saça sakala ayar ver. Spora başla. Üstüne bir tane de özgüven verecek hobi yap, bence 3-4 aya temizlenir kendine olan bu bakış açın. Üniversitede de illa kız denk gelir.
mr.esat 71
Üstün
Bence spora başla acilen. Ağırlık kaldır, yanına da bir tane dövüş sporu harika özgüven verir.
- Makaleler
- 6
Winner 57
Üstün
Ne alaka hocam ya? Evlilik teklif etmeyeceğim alt tarafı kız arkadaş arıyordum.@Winner, sanaldan zor olsa da olabilir, asla olmaz degil de; bu tarz uygulamalardan ne bekliyorsun Allah askina? Amacin romantik bir iliski degil de daha cinsel bir seylerse orasi ayri tabii.
Yeni konular
-
GameBooster kasada bulunan camın kapak yapıştırıcısı çıktı, ne yapılabilir?
- muhammetaktas122
-
-
-
-
-
-
-
-