Uranos

Üstün
Yer
Adana
Arkadaşlar artık sabrım kalmadı, okulda filan herkes tipimle dalga geçiyor, yakışıklı olmak için önerileriniz neler?
16 yaşındayım.

Normalde çok takma falan diyecektim ama boş, o insanları hayatından çıkar falan derim ama elinde değildir, yüzünün neresi ile dalga geçiyorlar? Çenen? Burun?

Arkadaşlar artık sabrım kalmadı, okulda filan herkes tipimle dalga geçiyor, yakışıklı olmak için önerileriniz neler?
16 yaşındayım.
Tipini değiştiremezsin. Fazla kilon falan varsa zayıflayıp yüzündeki yağları eritirsin sadece. Dalga geçen elemanlarla arkadaşlığını kes. Hala dalga geçerlerse tekme at.

16 yaşındayım.

Benlede hep lise hayatımda, giydiğim montla, tipimle alay ederlerdi. İki çözüm var ya gidip bunu yapanların ağzını yüzünü dağıtacaksın, ki bunu yaparsan muhtemelen çocuk arkasını toplayıp çıkışta sana saldıracaktır. İkinci seçenek ise benim yaptığım takmamaya çalışacaksın dostum. Bu tip insanlarla iş hayatında da, tüm hayatın boyu bu tür insanlarla karşılacaksın. Fiziksel bir şiddet görmediğin müddetçe kavga işine girme derim. Sana laf atıyorlarsa sende at.

16 yaşındayım.
En önemli konu giyim. Dünyanın en tipsiz adamı bile olsa, ki tip göreceli bir şey, bunu görmezden gelirsek eğer en tipsizine en güzel parçaları giydirirsek veya yakışacak parçaları en yakışıklısı olur. Bu arada, güzel giyinmek her zaman pahalı değildir; doğru seçim yapmak önemlidir. Mesela, iki tane orta kaliteli ürün almak yerine bir tane kaliteli ürün almak gibi.

16 yaşındayım.
Tipin nasil?

Bir ortamda genel olarak tip, top ve kiz muhabbeti yapiliyorsa emin olun daha iyi konusulacak bir sey olmadigi icin onlar konusuluyordur. Ortam degisecek imkaniniz olmadigina inaniyorum fakat sallamamak ve konusmamak da iyi bir secenek.

Sorun sende değil, arkadaşlarında. Kendi sınıfımdakiler de çoğu şeyle alay ederlerdi, arkadaşlığımı kesince ortada alay edebilecekleri bir şey kalmadı. İlk önce doğru arkadaş seçimi yapmalısın. Tip konusuna gelirsek saç şeklini düzeltebilirsin. Gözüne güzel gözüken bir saç kesimi yapıp pudra, vax yardımı ile saçına şekil verebilirsin. Sivilcelerin varsa yağlı şeylerden uzak durabilirsin, özellikle cips, patlamış mısır gibi yiyeceklerden. Boyun kısaysa uzatacak egzersizler yapabilir, yiyecekler yiyebilirsin.

16 yaşındayım.
Şişmansan zayıfla. Onun dışında pek bir şey yapamazsın. Zayıf olunca yakışıklı olursun. Dalga geçerlerse de döv bence. Ben de şişmanım ve çirkinim tipimle dalga geçenlerle kavga etmişliğim var.