Bütçe
35000

Klousman

Çalışkan
Selam arkadaşlar,

Şu anda eşim için yeni bir telefon arayışındayım ancak ben uzun süredir yeni bir telefon almadım, yenilikleri vs takip de etmedim. İlk bakışta iPhone 13 cazip geldi fakat yeni çıkan Android telefonlar fiyat olarak hem buna yakın hem de kafamı karıştırıyor. Bu durumda siz ne önerirsiniz? IPhone'un kolay kolay eskimemesi cazip gelse de iPhone 13 birkaç seneye acaba güncellemeleri almamaya başlar mı? İşletim sistemi fark etmez ama ekran kalitesi vb gibi konularda IPhone'u aratmayacak Android öneriniz olur mu? Mesela geçtiğimiz ay bir Çin seyahatimde bir Huawei telefon görmüştüm, ekran dokunmatik vs olarak IPhone'dan farksızdı. Lütfen çözüme yönelik önerileriniz varsa paylaşınız.

Hepinize iyi günler.

IPhone 13 2021 Eylül çıkışlı, artık eskidiği bir gerçek, keza fiyatını da pek hak ettiği söylenemez. 2025'te 4 GB ram'li bir cihaz alınmasını önermem. Kısa vadeli kullanıp 2. elde değer kaybı az olacağı düşünülerek alınacaksa belki o zaman olabilir.

Android tarafında çok daha çeşit var.
  • Samsung S24 uzun güncelleme ömrüyle ilk akla gelen model.
  • Huawei tercih ettiğiniz bir markaysa Pura 70 bakabilirsiniz.
  • Yine Honor 200 Pro; ekran kalitesi ve kamera paketi ile öne çıkıyor.
  • Realme GT 6T; batarya ve hızlı şarjının yanı sıra, çok özellikli kaliteli bir ekrana sahip.
  • Batarya odaklıysanız Nothing Phone cihazları saf Android'e yakın bir arayüz sunuyor.
Bu noktada tercihinizi cihazları fiziken görüp, deneyerek yapmanızı öneririm.

Selam arkadaşlar,

Şu anda eşim için yeni bir telefon arayışındayım ancak ben uzun süredir yeni bir telefon almadım, yenilikleri vs takip de etmedim. İlk bakışta iPhone 13 cazip geldi fakat yeni çıkan Android telefonlar fiyat olarak hem buna yakın hem de kafamı karıştırıyor. Bu durumda siz ne önerirsiniz? IPhone'un kolay kolay eskimemesi cazip gelse de iPhone 13 birkaç seneye acaba güncellemeleri almamaya başlar mı? İşletim sistemi fark etmez ama ekran kalitesi vb gibi konularda IPhone'u aratmayacak Android öneriniz olur mu? Mesela geçtiğimiz ay bir Çin seyahatimde bir Huawei telefon görmüştüm, ekran dokunmatik vs olarak IPhone'dan farksızdı. Lütfen çözüme yönelik önerileriniz varsa paylaşınız.

Hepinize iyi günler.
Merhaba Samsung S serileri veya Note serilerini öneriyorum. Samsungun S serisinin sonunda F FE varsa alma düşük işlemci ile ülkemizde pazarlanıyor. Düz S veya Note + olması önerimdir.

Batarya odaklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız ve telefonda aramadan başka bir şey çok fazla yapmıyorsanız önerim Nothing phone 2 olacaktır. Hatta belki 2a plus modeli ama oyun oynayıp sosyal medyada takılmak istiyorsanız da iPhone 13 veya S24 daha iyi olur.

Selam arkadaşlar,

Hepinize iyi günler.
Yurt içi Xiaomi 14T pro. Kamera ve performans olarak rakipsiz bu fiyat bandında, uzun bir sürede götürür.