Bütçe
35000
Verdiğiniz detaylar için çok teşekkürler. Şu anda eşimin kullandığı telefon iPhone 7, WhatsApp görüşmelerini Android telefona aktarırken kayıp yaşar mıyım yoksa o problem çözüldü mü?şuan ki telefonuna
Şuan ki telefonuna whatsapa epostasını kayıt edin,yeni telefona geçince whatsap gelir bildiğim kadarıyla epostayida girerseniz. Kişilerde gelir diye düşünüyorum. Icloud mu deniyor iphonede onları falan aktaramazsınız. Bildiğim kadarıyla demeye çalıştım, daha iyi bilen biri cevap verir.

İsterseniz eşinize, İphone, Android farkeder mi? Diye soru sorun. Çünkü bazı kişilerde İphone vb. marka sevdası olabiliyor. Her telefon için geçerli.

Selam arkadaşlar,

Şu anda eşim için yeni bir telefon arayışındayım ancak ben uzun süredir yeni bir telefon almadım, yenilikleri vs takip de etmedim. İlk bakışta iPhone 13 cazip geldi fakat yeni çıkan Android telefonlar fiyat olarak hem buna yakın hem de kafamı karıştırıyor. Bu durumda siz ne önerirsiniz? IPhone'un kolay kolay eskimemesi cazip gelse de iPhone 13 birkaç seneye acaba güncellemeleri almamaya başlar mı? İşletim sistemi fark etmez ama ekran kalitesi vb gibi konularda IPhone'u aratmayacak Android öneriniz olur mu? Mesela geçtiğimiz ay bir Çin seyahatimde bir Huawei telefon görmüştüm, ekran dokunmatik vs olarak IPhone'dan farksızdı. Lütfen çözüme yönelik önerileriniz varsa paylaşınız.

Hepinize iyi günler.

Samsung S24 iPhone 13'ten iki kat daha iyi.

Verdiğiniz detaylar için çok teşekkürler. Şu anda eşimin kullandığı telefon iPhone 7, WhatsApp görüşmelerini Android telefona aktarırken kayıp yaşar mıyım yoksa o problem çözüldü mü?
Yaşamazsınız o problem çözüldü hocam.