İleride satmak için değil kullanmak için alıyor. Ömrünü doldurana kadar kullanacak belki?Maalesef ki, normalde böyle demeyi hiç sevmem ama DFGT gerçekten eski. İlerde satmak isterseniz de elinizde kalabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- ₺5.000
Vitessiz olanlar var 7-8'e, il size uymazsa orası ayrı.
LoxeR
Başarılı
@Lorien, Aynen satma gibi bir derdim yok. Oynamak için alcağım. Ömrü uzun olur bence Logitechler uzun ömürlü oluyor.
Hocam link atma şansınız var mı? Gerçekten varsa 7 iyi.Vitessiz olanlar var 7-8'e, il size uymazsa orası ayrı.
İsterseniz dedim, kullanmak isteyen tabi ki kullansın.İleride satmak için değil kullanmak için alıyor. Ömrünü doldurana kadar kullanacak belki?
Siz bilirsiniz, bu fiyatta alacaksanız o zaman DFGT altına düşmeyin.@Lorien, Aynen satma gibi bir derdim yok. Oynamak için alcağım. Ömrü uzun olur bence Logitechler uzun ömürlü oluyor.
Hocam link atma şansınız var mı? Gerçekten varsa 7 iyi.
Tabi ki.Hocam link atma şansınız var mı? Gerçekten varsa 7 iyi.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ay-dukkan-garantili-sorunsuz-1209628335/detay
LoxeR
Başarılı
@Lorien, 3500 direkt veriyor deneyerek alacağım zaten prof. değilim. Ets'de forza'da kafa dağıtmak için alacağım. 900 derece, ölü bölge 0 gayet iyi bence. İyi akşamlar hocam.
Şehir içi alacağım için olmuyor. En iyisi DFGT deneyeyim.Siz bilirsiniz, bu fiyatta alacaksanız o zaman DFGT altına düşmeyin.
Tabi ki.
Zaten il sorunu yoksa demiştim yukarda, DFGT deneyin tabi ki.Şehir içi alacağım için olmuyor. En iyisi DFGT deneyeyim.
@Lorien arayınca il dışında 10K altına bulunuyormuş aslında G29 değil mi? İl dışından almayı tercih ederseniz tabi ki.
Ben vitesli halini kastediyordum. Vitessiz modellerine bakmamıştım bile. Tamam haklısınız ne bu haklı çıkma çabası anlamadım. Yarım saat önceki mesajıma gidip dislike edecek kadar hırs yapmışsınız.@LorrieN arayınca il dışında 10K altına bulunuyormuş aslında G29 değil mi? İl dışından almayı tercih ederseniz tabi ki.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-