Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- ₺5.000
V900s tamamen çöp. G27 bulunabilir 5-6 k ya.
LoxeR
Başarılı
@michaelscofield, G27 bulamadım. Logitech DRIVING FORCE GT bakacağım sahibinden 3500-4000 civarına şehir içi buldum. Bence O fiyata V900s'den iyidir Feed Back ve motorlu V900S gibi yaylı değil.
G27 bulamazsanız DFGT alın.
Aynen öyle. Logitech'den başka bir şey almayın.@michaelscofield, G27 bulamadım. Logitech DRIVING FORCE GT bakacağım sahibinden 3500-4000 civarına şehir içi buldum. Bence O fiyata V900s'den iyidir Feed Back ve motorlu V900S gibi yaylı değil.
Bu paraya almamak en iyisi, G27'ler G29'larla kapışıyor çünkü fiyat konusunda. Biraz daha arttırıp G29 alın. DFGT gerçekten eski.
Son düzenleme:
Ben Zonguldak Ereğli'de bir ilan görmüştüm geçenlerde. 3500 yazıyordu 3000'e veririm dedi. Ben alamadım özel sebeplerden. Bilgisayarcı adam ve Letgo'da ilan. isterseniz link atabilirim.@Lorien, 3500-4000 eder değil mi? Daha iyisi var mı o fiyata ben göremedim feeddback ve motorlu. Ölü bölgesi falanda yok sanırım.
LoxeR
Başarılı
@pesimist34, Biraz daha dediğiniz 10K mı?
Muhtemelen izin verirse deneyerek alacağım şehir içi.Ben Zonguldak Ereğli'de bir ilan görmüştüm geçenlerde. 3500 yazıyordu 3000'e veririm dedi. Ben alamadım özel sebeplerden. Bilgisayarcı adam ve Letgo'da ilan. isterseniz link atabilirim.
G29 ikinci elde bile 10K'dan aşağı değil.Bu paraya almamak en iyisi, G27'ler G29'larla kapışıyor çünkü. Biraz daha arttırıp G29 alın. DFGT gerçekten eski.
Hocam bana demişti gelip deneyebilirsin diye. Eğer Ereğli'ye yakınsanız link atabilirim.Muhtemelen izin verirse deneyerek alacağım şehir içi.
Maalesef ki, normalde böyle demeyi hiç sevmem ama DFGT gerçekten eski. İlerde satmak isterseniz de elinizde kalabilir.