TLauncher virüslü mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Antibiyotik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 198
  • Etiketler Etiketler
    tlauncher
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım, laptopu da yeni formatladım. Virüs girmesini istemiyorum. Konuya hakim kişiler cevaplayabilir mi?
@Recep Baltaş

Yani kullananlarda bir sıkıntı çıkmıyor ama nedense benim cihazımda bir yavaşlık söz konusu oluyordu bir de başka bir cihazda kullanınca onda da durmadan çökme yaşanıyordu o yüzden orijinal aldım şu an pek önermem açıkçası özellikle bütçeniz varsa.

Hocam, bütçem şu anlık yok. Legacy öneriyorlar, o da TLauncher gibi direkt MC oynatıyor mu yoksa orijinaline sahip olmamız gerekiyor.

Başladı bizim yıllık tartışma konusu. Şöyle bir şey yaşandı. Belli bir grup kendi Launcher'ı tercih edilmediği için TLauncher üzerinden "Trojan" muhabbeti adı altında prim kastı. Yıllardır tüm Launcherları denerim henüz bir problemle karşılamadım. Cihazdan cihaza performans konusu değişir. Şu an SKLauncher kullanıyorum o bile bazen güvensiz geliyor fakat arka planda gözle görülür hiçbir aktivitesi yok. Oyunu orijinal oynamak her zaman daha iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil. Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ve bu zamana kadar belirtisi dahi olmadı. Fakat içiniz sinmeyecekse farklı Launcher'lara yönelin.
Hocam bazıları casus yazılım direkt Trojan RAT gibi bir şey yapmıyor, arkada casus yazılım yaparak antivirüslere yakalanmıyor dediler, ondan açtım konuyu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dogrudan viruslu degil.

Ama hem crack'lere karsi onlem acisindan hem de genel guvenlik acisindan isletim sisteminin, tarayicilarin guncel oldugundan, onemli hesaplarinizda guclu ve benzersiz sifreler oldugundan ve 2FA aktif oldugundan, sistemde de aktif bir sekilde calisan dogru duzgun bir antivirus bulundugundan emin olursaniz cok daha iyi olur.

Lisanslı oyun oynamayacaksanız, crackli oyunlara karşı her zaman tedbirli olmak lazım. Bugün temiz diye yarın da temiz olacak diye bir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…