Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım, laptopu da yeni formatladım. Virüs girmesini istemiyorum. Konuya hakim kişiler cevaplayabilir mi?
@Recep Baltaş

Yani kullananlarda bir sıkıntı çıkmıyor ama nedense benim cihazımda bir yavaşlık söz konusu oluyordu bir de başka bir cihazda kullanınca onda da durmadan çökme yaşanıyordu o yüzden orijinal aldım şu an pek önermem açıkçası özellikle bütçeniz varsa.

Yani kullananlarda bir sıkıntı çıkmıyor ama nedense benim cihazımda bir yavaşlık söz konusu oluyordu bir de başka bir cihazda kullanınca onda da durmadan çökme yaşanıyordu o yüzden orijinal aldım şu an pek önermem açıkçası özellikle bütçeniz varsa.

Hocam, bütçem şu anlık yok. Legacy öneriyorlar, o da TLauncher gibi direkt MC oynatıyor mu yoksa orijinaline sahip olmamız gerekiyor.

Başladı bizim yıllık tartışma konusu. Şöyle bir şey yaşandı. Belli bir grup kendi Launcher'ı tercih edilmediği için TLauncher üzerinden "Trojan" muhabbeti adı altında prim kastı. Yıllardır tüm Launcherları denerim henüz bir problemle karşılamadım. Cihazdan cihaza performans konusu değişir. Şu an SKLauncher kullanıyorum o bile bazen güvensiz geliyor fakat arka planda gözle görülür hiçbir aktivitesi yok. Oyunu orijinal oynamak her zaman daha iyidir. Ha illa korsan kullanmak istiyorsanız Prism Launcher Cracked versiyonunu Github üzerinden bulabilirsin. Kurumsal bilgisayarımda onu kullanıyorum ve sorun yaşamadım.

Değil. Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ve bu zamana kadar belirtisi dahi olmadı. Fakat içiniz sinmeyecekse farklı Launcher'lara yönelin.
Hocam bazıları casus yazılım direkt Trojan RAT gibi bir şey yapmıyor, arkada casus yazılım yaparak antivirüslere yakalanmıyor dediler, ondan açtım konuyu.

Başladı bizim yıllık tartışma konusu. Şöyle bir şey yaşandı. Belli bir grup kendi Launcher'ı tercih edilmediği için TLauncher üzerinden "Trojan" muhabbeti adı altında prim kastı. Yıllardır tüm Launcherları denerim henüz bir problemle karşılamadım. Cihazdan cihaza performans konusu değişir. Şu an SKLauncher kullanıyorum o bile bazen güvensiz geliyor fakat arka planda gözle görülür hiçbir aktivitesi yok. Oyunu orijinal oynamak her zaman daha iyidir. Ha illa korsan kullanmak istiyorsanız Prism Launcher Cracked versiyonunu GitHub üzerinden bulabilirsin. Kurumsal bilgisayarımda onu kullanıyorum ve sorun yaşamadım.

Prism Launcher cracked nedir hocam?

Hocam bazıları casus yazılım direkt Trojan RAT gibi bir şey yapmıyor, arkada casus yazılım yaparak antivirüslere yakalanmıyor dediler, ondan açtım konuyu.
Casus yazılım var zaten. Arka planda bilgilerinizi topladığı söyleniyor. Hatta sosyalde bununla ilgili yine bir konu açılmıştı.

Launcher ücretsiz olsa da cracked olmayan versiyonda oynamanız için bir oyun hesabına sahip olmanız gerekir. Lunar ve Badlion client gibi düşünebilirsiniz. Bazı arkadaşlar bunu crack versiyonla hesapsız girebilmek için Github üzerinden açık kaynak kodlu bir şekilde paylaştılar. Yani hesap gerektiren bir Launcher'a, hesabınız olmasa dahi erişiminiz var.

Hocam güvenmiyorsanız Legacy Launcher kullanın halihazırda open Source fazla kasmaya gerek