Bu projelerden birisinin virüslü olduğu iddiası vardı dikkat etmenizde fayda var.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Dogrudan viruslu degil fakat SKLauncher kullanmaniz daha iyi olur.
Ama hem crack'lere karsi onlem acisindan hem de genel guvenlik acisindan isletim sisteminin, tarayicilarin guncel oldugundan, onemli hesaplarinizda guclu ve benzersiz sifreler oldugundan ve 2FA aktif oldugundan, sistemde de aktif bir sekilde calisan dogru duzgun bir antivirus bulundugundan emin olursaniz cok daha iyi olur.
Ama hem crack'lere karsi onlem acisindan hem de genel guvenlik acisindan isletim sisteminin, tarayicilarin guncel oldugundan, onemli hesaplarinizda guclu ve benzersiz sifreler oldugundan ve 2FA aktif oldugundan, sistemde de aktif bir sekilde calisan dogru duzgun bir antivirus bulundugundan emin olursaniz cok daha iyi olur.
Antibiyotik
Uzman
Casus yazılım var zaten. Arka planda bilgilerinizi topladığı söyleniyor. Hatta sosyalde bununla ilgili yine bir konu açılmıştı.
Hocam güvenmiyorsanız Legacy Launcher kullanın halihazırda open Source fazla kasmaya gerek.
Hocam arkadaşlarla oynayacağız 2 3 mod kuracağız bu açıdan sorun yaratır mı ya da şu Launcher daha güvenilir dediğiniz var mı?
dark_1234 22
Yetkin
Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım, laptopu da yeni formatladım. Virüs girmesini istemiyorum. Konuya hakim kişiler cevaplayabilir mi?
@Recep Baltaş
Sklauncher kullandım 2-3 sene sorun yaşamadım TLauncher için güvensiz deniyor.
Hocam arkadaşlarla oynayacağız 2 3 mod kuracağız bu açıdan sorun yaratır mı ya da şu Launcher daha güvenilir dediğiniz var mı?
Sklauncher.
Captain Skriniar 88
Başarılı
Legacy Launcher veya Freesm Launcher.Hocam arkadaşlarla oynayacağız 2 3 mod kuracağız bu açıdan sorun yaratır mı ya da şu Launcher daha güvenilir dediğiniz var mı?
Learnof 23
Üstün
- Makaleler
- 2
Legacy kullan, veya bu kadar pimpirikliysen orijinalini al madem.
Create a badge to track visits on your websites / GitHub Profile / GitHub Repo / anything that can host a image, no JavaScript requirement (i.e. Google Analytics).
Hits Counter | Track Website Visits with an badge
Track your website or GitHub profile / repo with an badge. No JavaScript required.
Bir sorun göremedim.
Ha bu demek değil ki arkaplanda bir sorun olma ihtimali hiç yok ama bu görsel için URL uyarısı veriyor bunda sorun yok.
Bay Anderson 16
Uzman
FastClient öneririm.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Samsung monitörümün görüntüsü sağa kaydı
- bendeveloperolcam
-
-
Üst düzey sistem aynı sistemlere göre daha sıcak çalışıyor
- Destek Ekibi
-
Trendyol Korayspor satıcılı Galatasaray forması orijinal midir?
- mauroicardi99